Mészáros Veronika 1991. július 18-án látta meg a napvilágot Budapesten. Korai karrierjét felszolgálóként kezdte. Veronikát édesapja többször is bántalmazta,így többek között ezért is menekült a villába,hogy addig se kelljen több időt tölteni apjával.

 

 

Miután egy párbaj során kiesett VV Csaba ellen, összeköltözött villabeli szerelmével, Pittman Cristofel-el, ám a fiú többször bántalmazta a lányt,s ezzel tönkrement kapcsolatuk. Ettől a se veled se nélküled kapcsolattól jó pár hónapig volt hangos a sajtó, majd hirtelen pontot tettek a végére. Összesen 93 napot töltött a villában. A kiesés után Vera folytatta tanulmányait, 2013-ban végzett a smink és fodrász tanfolyammal. VV Veronika egyébként soha nem volt elégedett magával, így ahogy elérte a megfelelő korhatárt, már megint is szépészeti beavatkozást végeztetni magán.

 

Eléggé visszavonult, de többször is szárnya kaptak olyan hírek, miszerint a testéből él. Ezt többször képekkel is alátámasztották, ennek ellenére kitartóan cáfolja meg ezeket a híreket. Ezzel kapcsolatban több régi, állítólagos kuncsaftja is felszólalt, mindenesetre bizonyítani nem nagyon tudták. Ebből többször is volt konfliktusa édesanyjával is, aki egy egyetemen tanít,  akinek többször kellett lánya miatt szégyenkeznie. Veronika ezt jól tudja, nagyon megviseli őt is , ha családját bántják.

 

VV Veronika egyébként összeszedte magát, anno a villában jó pár kilót magára szedett, amit természetesen azóta le is adott. Valószínűleg azóta plasztikai beavatkozások száma is megnőtt, haja kivilágosodott, és boldogan él kiskutyájával együtt.

 

Veronika egyébként köszöni szépen, remekül érzi magát, és remekül is néz ki.