Érdekes Cikkek

Izgalmas hírek és ötletes tippek egy helyen

Szolgáltatás

Rugalmas iPad és iPhone szerviz Budapesten

A garancián túli vagy használt iPad és iPhone javítás Budapest és minden magyar város esetében macerás. Ismerjük az Apple üzletpolitikáját annak minden előnyével és hátrányával együtt, nyilván ezeket mérlegelve döntöttünk a márka mellett. Ezzel együtt is jól esne, ha egy iPhone szerviz kicsit nagyobb rugalmasságot is tudna mutatni néhány kérdésben. Tudnának válaszolni kérdésekre rögtön, nem csak a szervizbe küldés után, nem kerülne a legkisebb apróság is egy vagyonba, a javítás gyors lenne, ne adj’ Isten megvárható.

Ez nem csak álom, létezik ilyen szerviz Budapesten, egészen konkrétan a VIII. kerületi Corvin közben működő Mobee. Ügyfelek igényeihez igazodó nyitvatartás, gyors ügymenet és szakértő eladók. Igen, nem csak kedvesek és készségesek, mint egy átlagos Apple márkaboltban, hanem konkrétan értenek a telefonhoz és hozzá mernek érni. (Mindannyian ismerjük azt, amikor vásárolunk egy hivatalos kiegészítőt a hivatalos boltban, amit nem mer az eladó használat közben bemutatni, mert még ekkor is fél a hibázástól és a garancia sérülésétől.)

Szóval, ha van egy használt, régebbi készülékünk vagy egy újabb, amin nem garanciális sérülés keletkezett, amit nem éri meg gyári szervizzel javíttatni, mert az többe kerül, mint amennyit az általános garancia valóban megér, akkor van választási lehetőségünk. Követhetjük az Apple által kijelölt utat, vagy választhatunk egy valamivel rugalmasabbat, ahol a mi elvárásainkhoz igazodik a szolgáltató és nem fordítva várja el ezt.

Legyen szó a kijelző problémáiról, alaplapi javításokról, gombok vagy csatlakozók cseréjéről, esetleg szoftveres gondokról vagy pusztán egy kiegészítő pótlásáról nyugodtan fordulhatunk egy hosszú ideje ellenőrizhetően működő, jó referenciákkal rendelkező márkafüggetlen szervizhez. Kérdéseinkre azonnal választ kapunk, a javítások jelentős része akár meg is várható. Választhatunk gyári minőségű és utángyártott alkatrészek közül. Az elvégzett munkára és a beszerelt alkatrészekre természetesen garanciát is vállalnak.