Érdekes Cikkek

Izgalmas hírek és ötletes tippek egy helyen

Autó

Megbízható autómentés azonnal és olcsón

Amikor útnak indulunk, senki nem gondol arra, hogy járművünkkel bajba is kerülhetünk és autómentőre lehet szükségünk. A modern autók ma már egyre kevésbé javíthatóak műhelyen kívül, hibás gépjárművel pedig veszélyes lehet közlekedni. Sokszor ez nem is saját belátásunk függvénye, hiszen akár műszaki hiba, akár baleset miatt is üzemképtelenné válhat autónk. Ilyenkor nincs más megoldás, mint az autómentés.

Aki már került ilyen helyzetbe az tudja, hogy nem is olyan egyszerű feladat az autószállítás megszervezése. Idő szűkében, gyakran az út mellett vagy veszélyes helyen állva kell ajánlatokat kérnünk és mérlegelnünk. Esélyünk sincs arra, hogy kellő információ birtokában kiválaszthassuk a legkedvezőbb megoldást. A Takeme applikációt pont ilyen helyzetekre találták ki, amikor az autó vagy motor tulajdonosának segítségre van szüksége.

Az alkalmazás nem tesz mást, mint összekapcsolja a szolgáltatókat az ügyfelekkel. A közel kétszáz regisztrált partner az ország bármelyik szegletébe el tud jutni másfél órán belül. Nem szükséges szolgáltatókat felkutatni, meggyőződni megbízhatóságukról és árajánlatot kérni tőlük kiszolgáltatott helyzetben. Helyette az igény leadása után a Take me kutatja fel a lehetséges megoldásokat, nekünk pedig döntenünk kell, hogy a leggyorsabb vagy a legolcsóbb partnert választjuk – még az is lehet, hogy a kettő ugyanaz.

A járművet nem csak az ország bármelyik pontjáról, de bármelyik pontjára is szállítják. Kérhetjük a szállítást lakhelyünkre vagy egy szerviz telephelyére. Sőt, ha javítható a probléma, akár helyszíni szerelést is tudunk kérni. SOS helyzetekben a nap minden órájában elérhető az ügyfélszolgálat.

Az egyéni mentésen kívül van lehetőség éves assistance szolgáltatás igénybevételére is. Ez különösen hasznos lehet a flottát kezelő vállalkozásoknak, ahol a nagy számok törvénye alapján az autómentés szükségessége valószínűsíthető. Idegeskedés nélküli, kiszámítható és kedvező áru szolgáltatás azokban a helyzetekben, amikor a vállalkozásnak fontosabb dolga is lehet, mint egy lerobbant vagy sérült jármű szállításának szervezése.