Érdekes Cikkek

Izgalmas hírek és ötletes tippek egy helyen

Szolgáltatás

Tippek a társkereső profil megalkotásához

A társkereső profil fontos kiindulópont, ami képet ad arról, hogy milyen kapcsolatot keresünk, kik vagyunk, és milyen

partner mellett képzeljük el a jövőnket. Olykor nehéz lehet ezeket megfogalmazni, de nem csupán a szavakra támaszkodhatunk; néhány kiegészítő elemmel sok izgalmas információt megoszthatunk magunkról, függetlenül attól, hogy társkereső oldalak vagy egy Exkluzív Társkereső Iroda szolgáltatásait választjuk.

A társkereső profilunkban többek között a megosztott képeket is felhasználhatjuk egyfajta történetmesélésre. A fényképek révén nem csupán a külső megjelenésünket mutathatjuk meg, hanem kiemelhetjük általa a szenvedélyeinket, hobbijainkat, érdeklődési körünket. Például, ha van házi kedvencünk, akkor vele együtt is szerepelhetünk a felvételen, vagy megörökíthetjük magunkat barkácsolás, természetjárás, főzés közben – tehát úgy, ahogy szívesen töltjük az időnket a hétköznapok során.

A társkereső alkalmazásoknál fontos, hogy tudatosan mutassuk be magunkat – és ez magában foglalja azt is, hogy milyen környezetben lépünk fel. Mellőzzük a fürdőszobai képeket, a bevetetlen ágyat, mint háttár-elemet, és ügyeljünk rá, hogy mások ne szerepeljenek a felvételen. Ez jogi szempontból is számottevő.

A szelfik számát is érdemes csökkentenünk. A társkereső-profilban a fényképek ereje abban rejlik, hogy teljes benyomást adnak a megjelenésünkről – nem csak az arcunkat, a hasizmunkat, vagy a dekoltázsunkat mutatják meg, hanem úgy ahogy van, a jelenlegi megjelenésünket, méghozzá valósághű ábrázolásban, túlzott filterhasználat nélkül.

Ha kitérünk egy általunk szeretett hobbira vagy érdeklődési körre, akkor meséljünk róla egy kicsit részletesebben. Elég pár mondat, de segíti a társkereső feleket abban, hogy egy kicsit mélyebben belássanak a felszínes tények mögé. Például ha szenvedélyünk az utazás, akkor ne csupán ennyit említsünk meg. Meséljünk röviden arról, hogy miért fontos a számunkra. Szívesen fedezünk fel idegen kultúrákat? Örömmel elvegyülünk a helyi emberek szokásai között?

Fogalmazzunk meg konkrétan az elvárásainkat. Diplomás nő vagy férfi az, akit keresünk? Lényeges, hogy az illető szeressen sportolni vagy társaságba járni? A koordinált társkeresés segítségével célirányosan is szűkíthetjük a kört, így még nagyobb eséllyel indulunk neki, hogy egy megértő társat találjunk magunk mellé.