Nem mindenki olyan szerencsés, hogy életének nem része a súlyingadozás. Egy-két kilogramm le, jó néhány fel, a túlsúlyproblémák az idő múlásával sajnos nem biztos, hogy elkerülhetnek minket. És, ahogy mi átlagemberek nem tudjuk elkerülni ezt, úgy a világsztároknak is meggyűlhet a baja a kilókkal.

Ugyanakkor a celebeknek segítségére vannak a személyi edzők, a dietetikusok és további táplálkozási szakemberek, mi azonban nem feltétlenül engedhetjük ezt meg magunknak. Természetesen ők folyamatos reflektorfényben vannak, velünk ellentétben. Hollywood csillagainak átalakulását így lépten-nyomon szemügyre vehetjük, ehhez pedig a lesifotósok számtalan fotóval járulnak hozzá. Cikkünkben megmutatunk néhány hollywoodi hírességet, akiknek fogyása olyan nagy mértékű volt, hogy szinte rá sem lehet ismerni.

Ethan Suplee az Emlékezz a Titánokra! című filmből mindenkinek ismerős lehet. A színész legyőzte plusz kilóit és olyan hihetetlenül kigyúrta magát, hogy első ránézésre biztosan nem mondanánk meg, hogy ő az.

És, talán másodszorra sem…

Khloe Kardashiannak csupán néhány hónapra volt szüksége ahhoz, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól.

Chris Pratt több, mint negyven kilogrammot adott le és ezzel valóban szuperhőssé vált a Galaxis őrzői című mozifilmben.

Kelly Osbourne egész életében küzdött a súlyával, de mára elérte a várva várt alakot, amit büszkén meg is mutat a nagyvilágnak.

Aishwarya Rai 55 kilogrammot adott le, ezáltal pedig legalább tíz évvel fiatalabbnak tűnik.

Sara Rue 35 kilótól vált meg és rendkívül jól áll neki.

Jonah Hill fogyása amellett, hogy rendkívül látványos, minden kitartó és határozott ember számára inspiráló lehet.

Az énekesnő Adele sokkal boldogabb, mióta lefogyott, de fotóit kétszer is meg kell néznünk, mert már olyan vékony, hogy kétségeink támadnak azzal kapcsolatban, valóban róla készültek-e.

Kirstie Alley három év alatt szépen leadta fölösleges kilóit, így 62 évesen sokkal jobb formában van, mint 59 esztendősen volt.

Jennifer Hudson Carrie Bradshaw asszisztensét alakította a világhírű nőknek szóló filmben. A színésznő olyan bomba formában van, hogy nem ismerünk rá.

Christina Aguilera alig egy év alatt szerezte vissza bámulatra méltó alakját.

A 46 éves Melissa McCarthy több, mint hetven kilogrammot dobott le és csodálatosan fest.

John Goodman, a Golden Globe-díjas színész közel fél mázsának intett búcsút, mert orvosa felhívta figyelmét a túlsúly okozta egészségügyi problémákra.

Renée Zellweger, mindenki Bridgetje már 51 éves, de alakja kifogástalan.