A 2014-es Annabelle és a 2017-es Annabelle 2. – A teremtés után, most megérkezett az Annabelle 3. – Hazatérés is, amit 2019. június 27-e óta játszanak a hazai mozikban. A Démonok között filmek egyik legfélelmetesebb és legrettegettebb démonja most újra visszatért, hogy álmatlan éjszakákat hozzon el az embereknek. A film már csak azért is félelmetes mert, igaz történeten alapszik. A népszerű és ismert démonvadászok Ed és Lorraine Warren mesélték el tapasztalataikat a sátáni babával kapcsolatban, ami már több család életét megkeserítette.

A baba története 1943-ra vezethető vissza, amikor is egy babakészítő és felesége elveszítik egyetlen lányukat Annabellet. A kislány szelleme abba a babába költözik, amit édesapja készített, ám egy idő után észreveszik, hogy valami nem stimmel. Kiderül, hogy a gyermek démoni oldala köszön vissza, ami szörnyű dolgokat művel. Úgy döntenek, hogy elrejtik Annabelle szobájának szekrényébe, amit a biblia lapjaival tapétáznak ki, majd egy pappal is felszentelik a helyet, hogy a démon elzárva maradjon. Egy napon azonban egy árvaházi kislány kiengedi a démont és keserédes napok elé állítja őt és társait.

Évtizedekkel később 1967-ben John és Mia Forma első közös gyermeküket várják. A nő rajong az Annabellehez hasonló babákért, ezért férje úgy dönt megajándékozza őt egyel. Akkor még nem tudták, hogy Annabelle tartózkodik az otthonukban, benne a démonnal, aki megkeseríti életüket. Egyik este a szomszédokat merénylet éri méghozzá saját lányuk ontja ki az életüket. A lány átszökik Miaékhoz, majd észreveszik, hogy Annabellel a kezében végez magával is. Attól a pillanattól fogva egy nyugodt perce nem lesz Mianak, aki fél, hogy gyermekét akarja a démon bántani.

A mostani részben viszont a démonvadászok lányának Judynak, bébiszitterének Mary Ellennek és annak barátnőjének Daniela Riosnak az életét félemlíti meg a baba. Mindez azért történik, mert Daniela fel szeretné venni elhunyt édesapjával a kapcsolatot és úgy gondolja jó ötlet bemenni a démonokat fogva tartó szobába. Miután mindenhez hozzáér és véletlenül kiengedi Annabellet az üvegszekrényből elkezdődik a pokol.

Sajnos az álmatlan, vagy épp rémálmokkal teli éjszaka helyett most valami sokkal tragikusabb dolog történt az egyik vetítésen. Az emberek egyébként mindig is jobban fognak rajongani és félni is azoktól a filmektől, melyek igaz történeten alapulnak. Pontosan ezért olyan népszerű az Annabelle 3, ami nagyon sok néző tetszését elnyerte, kivéve egy emberét, aki a film közben vesztette életét.

Az illető épp Thaiföldön nyaralt, amikor úgy gondolta, unalmas óráiban beül az egyik moziba és megnézi a démoni baba legújabb filmjét. Megvette a jegyet, elfoglalta a helyét, és a film végét már nem élte meg. Egyelőre azt nem sikerült kideríteni, hogy mi okozta a férfi halálát. A történteket a mellette helyet foglaló néző vette észre, aki a film végével látta, hogy a férfi nem mozdul. Gondolta, hogy baj van ezért azonnal hívta a hatóságokat. Arról sincs információ, hogy a filmben látott rémisztő jelenetek okozták-e a tragédiát, de abban sokan egyetértettek, hogy akinek a lelke, szíve nem bírja az efféle filmeket, annak nem célszerű horrorfilmet nézni, mert előfordulhat, hogy hasonlóan tragikus lesz a vége.

Ti mit gondoltok mi okozta a halálát?

Hirdetés