Maria Nordø Jørstad története futótűzként kezdett terjedni az interneten, amikor úgy döntött megosztja terhességének pillanatait. Azért volt ennyire érdekes a várandóssága, mert férjével együtt hármas ikreket vártak. A családnak már van egy két éves gyermeke, a kis Mikael és Maria a vele való terhességét is képek formájában dokumentálta, emiatt döntött úgy, hogy a második terhességével is ugyanezt fogja tenni. A képeket feltöltötte Instagramra, ahol rövid időn belül sikerült 270.000 követőt szereznie.

Maria meg szeretné mutatni az embereknek, hogyan is néz ki egy várandós nő átalakulása, milyen érzelmi hullámvasút ez a kilenc hónap és, hogy néz ki a test, a babák megszületése után. Reméli, hogy ezáltal jobban fogják tisztelni a várandós nőket.

A koppenhágai édesanya több, mint 20 hetes terhes volt, amikor kiderült, hogy két kislányt és egy kisfiút hord a szíve alatt. A babák azóta már megszülettek és négy hónapja boldogítják a családot. De a várandósága izgalmakkal volt tele.

Maria és Anders a második terhesség alatt kötötték össze életüket isten színe előtt, amikor már csak 11 hét volt vissza a szülésig.

Ahogy nőtt a hasa egyre több egészségügyi problémát vett észre magán, de ez normális, ha egy nőnek több gyermeke születik.

A 20. naptól kezdve hihetetlen formát öltött a hasa. Rengeteget kellett feküdnie és pihennie, mert minden egyes cselekvés kimerítette őt.

Készített egy képet, ahol bemutatja, hogyan alakult át a teste a terhesség alatt. A 34. hétben már nem lehetett egyszerű elviselni.

A picik 2018. szeptember 12-én látták meg a napvilágot. A lányok az Iben és az Agnes nevet kapták a fiút pedig Filip-nek nevezték el. Mind a három baba épen és egészségesen jött világra, viszont a kórházban kellett maradniuk, míg meg nem erősödtek.

Maria arról is készített képeket, hogy a terhesség után hogyan regenerálódott a teste. Ezzel egy reálisabb képet szeretett volna mutatni az embereknek, hogy tudják, milyen folyamaton megy át a test a szülést követően. Két nap telt el a szülés óta, de a hasa még mindig olyan volt, mintha babát várna.

Eltelt egy hét, de még mindig nem történt eget rengetően nagy változás. Viszont Maria megosztotta Instagramon, hogy min is megy most keresztül.

“A hasam még mindig nem ment lejjebb, mert a terhesség alatt annyira kitágult a bőr, hogy az átlagnál lassabb a regenerálódási folyamat.

Később rájött, hogy Rectus Diastasis-a van, amit szétnyílt hasizmokat jelent. Ezért egy olyan személyi edzővel kezdett dolgozni, aki arra specializálódott, hogy segítsen azoknak a nőknek, akiknek Rectus Diastasis-a van szülés után.

Ez egy elég lassú folyamat így több időnek kell eltelnie, mielőtt Maria keményebb fizikai tevékenységet folytatna. 12 héttel a szülése után kiderült, hogy a nyitott hasizmok mellett sérv is kialakult nála.

Edzője segítségével mindent megtettek, hogy visszanyerje az egészségét, és szülés előtti formáját.

A megfelelő testtartással és légzésgyakorlatokkal valamint szolid hasizom erősítő gyakorlatokkal el lehet érni a kívánt hatást. Még messze van a vége, de mindent megtesz azért, hogy gyorsan regenerálódjon.

Amikor Maria ránéz ezekre a négy hónapos kis csöppségekre, tudja, hogy értük minden erőfeszítés megéri!

Nektek mi a véleményetek róla?