Sajnálatos módon már elmúlt a nyár, háttérbe szorultak a feltűnő és harsány színek, már nem lehet érezni a nap melegét a bőrünkön. Leváltotta a gyönyörű napsütéses időt, a köd, az eső és a hideg. Ilyenkor mindenki egy kicsit depissé válik, főleg akkor, ha még az óraátállítás is bekövetkezik. Annak ellenére, hogy egy plusz órával többet alhatunk, hamarabb sötétedik és már fél 5-kor lámpafényben kell hazautazni a munkából. Azért, hogy a nők egy kicsit fel tudják dobni ezeket a szürke napokat, általában a különleges és egyedi körmökre hajtanak. Az őszi színek igazán fel tudják dobni egy ember hangulatát, így bizonyára a cikkünkben felsoroltak is el fogják nyerni a tetszésesteket.

1, Ha még egy kicsit benne vagy a nyárban, és nem is akarsz még tőle szabadulni, akkor ez a csillámokkal teli köröm ősszel is jó választás lesz.

2, Az ősz a csodálatos színeiről ismert, ezért, ha téged is rabul ejtett ez az évszak, a levelekkel díszített körömmel nem nyúlhatsz mellé.

3, Már egy-két éve nagy népszerűségnek örvendenek a letisztult nude színek, így idén sem hibázhatsz, ha amellett teszed le a voksod.

4, Elképesztő mire képes egy kis óarany és barna szín. Még a sminket is hozzálehet igazítani. Ha ezt bevállalod tuti, hogy nem nyúlsz mellé.

5, Ha imádod a színeket, és nem akarsz mindegyiktől megválni csak azért mert beköszöntött az esős őszi évszak, akkor is hagyj meg legalább 2-3 színt, ami még ilyenkor is elmegy és egy kevés mintával is feldobhatod.

6, A fémes manikűrök is hódítanak ebben az évszakban. A New Yorki Divatnapokon Danielle Candido viselt egy hasonló körmöt, ami mindenkit teljesen elkápráztatott.

7, Az ombre köröm idén sem hiányozhat a palettából, ezt pedig hála isten már sokféle színnel lehet kombinálni.

8, Ma már nagyon sokan választanak geometriai mintákat, amivel gyönyörű körmöket lehet varázsolni.

9, Az ősz árnyalataival, nagyon szép mintájú manikűrt lehet készíteni.

10, Ha nem tudsz dönteni a színek között, akkor viselj mindegyik ujjadon más-más színű lakkot.

11, Ha szeretsz kísérletezni és nem riadsz meg a lakkozástól, akkor te magad is készíthetsz jobbnál-jobb manikűröket.

12, Teret hódítottak a márvány mintás körmök, amik igazán fel tudják dobni a szürke ősz napokat.

13, A klasszikus francia köröm soha nem megy ki a divatból, viszont akik szeretnek kísérletezni, azoknak a színes zselével, lakkal elkészített mosolyvonal biztos jó választás lesz.

14, A fekete-fehér kombináció midig is a divat szerves része marad, így ha a körmeidet ilyen színre csináltatod meg, biztos, hogy nem fogod megbánni.

15, Ha nem szereted telibe az ősz színeit, akkor dobd fel egy kis fémes csillogással.

16, Mindenkit elégedettséggel tölt el ha a körme tökéletesen passzol a ruháihoz, ezért, ha szereted a pirosat és a fehéret, sokszor vannak rajtad ilyen színű ruhák, akkor ne habozz ilyen körmöket csináltatni.

17, A hófehér, vagy enyhén szürkés körmeidet fekete csíkokkal vagy kövekkel is feldobhatod.

18, Újabb fekete-fehér kombó, amivel nem lehet mellényúlni.

19, Ha a fémes színek kedvelője vagy, mármint, ami a ruháidat illeti, akkor egy teljesen eltérő színnel feldobhatod a megjelenésed.

20, Végezetül pedig egy olyan manikűr, mely leginkább az univerzumra hasonlít. Ha te is szereted a csillagokat, tuti, hogy ezt a körmöt is imádni fogod.

Ti milyen manikűrt részesítetek előnyben?