Tavaly nyáron robbant a bomba, mikor mindenki meglepetésére Curtis és felesége, Kriszti bejelentették, külön utakon folytatják tovább életüket. A napokban azonban újabb fordulatot vett kapcsolatuk alakulása.

A páros 2017-ben ismerte meg egymást, mindkettőjük egybehangzó állítása szerint szerelembe estek első látásra.
Két évvel később össze is házasodtak, majd annak rendje és módja szerint szerelmük gyümölcse beérett és megszületett kisfiuk, Doncsi.

Közzétette: Curtis – 2019. május 23., csütörtök

Kriszti Curtis legborúsabb időszakában is támogatta a rappert, alkohol- és tudatmódosító szerektől való függősége ellenére is kiállt választottja mellett, mellette volt az elvonókúra ideje alatt is, óriási szerepe volt abban, hogy a népszerű magyar rapper vissza tudott fordulni a rossz útról, ahová tévedt.

Aztán villámcsapásként érkezett a bejelentés tavaly augusztusban, mikor is a pár elárulta, már hónapok óta nincsenek együtt.

Curtis nem bánkódott sokáig, a szakítás bejelentése után 4 hónappal bemutatta a nagyközönségnek új szerelmét, Barnai Juditot.

Krisztivel a kapcsolata közös gyermekükre való tekintettel mind ezidáig békés volt, a szakítás utáni Hot! magazinnak adott interjúban még így nyilatkozott a rapper:

„Egyelőre nem válunk el, mert nem látjuk ennek szükségét. Krisztivel remek a kapcsolatunk.”

A napokban azonban nem várt fordulatról mesélt a Borsnak Curtis exe, Kriszti:

„Ebben a témában nem szívesen nyilatkozom, nem vagyunk még túl a váláson, de folyamatban van” – mondta szűkszavúan.

Arról, hogy a válást ki sürgette, nincs információ, de sokatmondó lehet a témában, hogy Curtis már többször emlegette a gyermekvállalás lehetőségét új szerelmével, akit nagy valószínűséggel ezért szívesen feleségül is venne…Ki tudja!? Lehet nemsokára egy újabb lagzi részesei lehetünk?