Nemcsak nők esetében, hanem a férfiaknál is folyamatosan változnak a trendek. Jelenleg minden a “favágó” kinézetről szól. De, mi is ez valójában? Mi jellemzi ezt a típusú férfit? Kockás ing, szakáll és lélegzetelállító dögösség. Noha az új divatőrületnek furcsa neve van, mégis több ilyen típusú férfit azonosíthatunk az életben, mint azt gondolnánk.

Ez a trend elérte a tökéletes egyensúlyt a férfiasság és a tisztességtelenség között, ami ellenállhatatlanná teszi az urakat. Cikkünkben tíz hírességet is mutatunk, akik követik az új tendenciát és megmutatják, hogyan azonosíthatod be ezt a típust.

Mi az a “Favágó” kinézet és hogyan lehet azonosítani?

Ezek a férfiak egy kissé zaklatottnak és furcsának tűnhetnek az utcán, de nincs ok a kétségbeesésre. Ez ugyanis, a legújabb férfi divat. Az amerikai favágókra hivatkozva nevezik így. Első pillantásra úgy tűnnek, mint akik nem törődnek a külsejükkel, de ez egyáltalán nem így van. Ez a férfias megjelenés nagyon is sok időt és erőfeszítést igényel.

Azonosításuk egyáltalán nem nehéz, ugyanis az ilyen típusba tartozó férfiak többsége rendelkezik bizonyos ismertető jelekkel, jellemzőkkel.

Kockás ing

Öltözködésben a kockás ing a leggyakoribb választás. Általában fekete-piros flanel inget viselnek, de más színvariációk is elfogadottak, mint a kék, okker vagy a gesztenyebarna árnyalatok. Emellett a kopott farmert, a rusztikus csizmát és gyapjúsapkát kombinálják össze. Időnként öltönyt is magukra öltenek, de anélkül, hogy elfednék rusztikus vonásaikat.

Haj és szakáll

Sámsonhoz hasonlóan hosszú és látszólag rendezetlen haj jellemzi őket. Személyazonosságuk valódi jele a bozontos szakáll. Szőrösnek lenni egyáltalán nem kínos, sőt, ez a büszkeség forrása.

Elhanyagolt kinézet

Első pillantásra olyanok, mint akik felvették az első holmit, amit a szekrényükben találtak. Ruházatuk elhanyagoltnak tűnik, ugyanakkor mégis rendkívül vonzónak néznek ki.

Tetoválások

A legtöbb favágó teste tetoválva van, így ez nem egy ritka tulajdonság.

Természet, hátizsák, szemüveg

A favágók szeretik a természetet, a szabadtéri sportokat, az erdei sétákat és a folyami piknikeket. Ehhez mindössze néhány kiegészítő dolog szükségeltetik, mint például a hátizsák és sötét keretű szemüveg.

Természetesen a hírességek sem immunisak a legújabb trendekre, így most mi is megmutatjuk, hogy kik azok, akik követik a “Favágó” stílust.

Hugh Jackman

Chris Hemsworth

Kit Harington

Joe Manganiello

Ryan Reynolds

Matthew McConaughey

Bradley Cooper

Viggo Mortensen

Gerard Butler

Jason Momoa