Mi emberek természetünknél fogva hajtjuk azokat a dolgokat, melyeket nem ismerünk. Sőt, keressük a kifejezetten bizarr, para helyzeteket is. Például félelmet nem ismerő elszántsággal megyünk be egy elhagyatott házba úgy, hogy fogalmunk sincs mi van ott, és képesek vagyunk olyan épületeket, házakat is megvenni, ami inkább hasonlít egy boszorkány házára, mint álomotthonra. A merészek persze ilyenkor a felújítás mellett döntenek és úgy kipofozzák a házat, hogy gyakorlatilag rá sem lehet ismerni. Ám nem csak régi épületeken belül lehet érdekes dolgokat felfedezni, hanem víz alatt és hegy fölött is. Ehhez azonban egy jó kamerával rendelkező drónra van szükség… A fotósok előszeretettel használnak ilyen és olykor különleges pillanatokat tudnak lencsevégre kapni. Mai cikkükben ilyen és ehhez hasonló képeket hoztunk el nektek.

1, Döbbenetes mire nem lehet bukkanni egy “régi-új” házban. Egy pár talált a nappalija kellős közepén egy betemetett fürdőkád szerűséget.

(Én az ilyen alakút jóképű jakuzzinak mondanám, de kinek mi. 🙂 )

2, Azért olyan izgalmas a renoválás mert sok érdekességre és nem várt tárgyra, dologra lehet bukkanni közben.

3, Láttál már valaha hullámot alulról?! Nem, nos akkor itt a remek alkalom, hogy szemügyre vedd.

4, Egy fotós drónja segítségével sikeresen lencsevégre kapta ezt az úszó jégtömböt, aminek tökéletes téglalap alakja van.

5, Ezt a széfet egy társasházban lévő lakás szőnyege alatt találtam. Ha nem kezdtem volna el felújítani valószínű sosem bukkantam volna rá.

6, A barátom vett egy lakást és észrevette, hogy a WC-ben van egy lehajtható asztal. Szerinte az előző tulaj egy igazi zseni volt.

7, Vettem egy házat és az egyik polc mögött volt egy titkos hálószoba. Vajon az előző tulaj a gyerekei elől akart egy picit elbújni.

8, Felújítás során jöttem rá, hogy a falban egy kamu aljzat van. Mikor levettem, láttam, hogy egy titkos széf van mögötte.

9, Amikor felújítás során nem várt dolgokat fedezel fel. Itt van például ez a mozaik padló, ami régen egy itt álló épület padlója volt.

10, A férjemmel nemrég vettünk egy házat és észrevettünk valami furcsát a falban. Mikor kihúztuk rájöttünk, hogy egy beépített kenyérpirítóval van dolgunk.

11, Már egy évtizede ebben a házban élünk, de nem igazán renováltunk rajta semmit, most viszont eljött az ideje egy alapos felújításnak és ezt a széfet találtuk a padlóban.

12, A padlószőnyeget felszedtük, hogy laminált padlót tegyünk a helyére, és döbbenten vettük észre, hogy óriási Monopoly pálya van alatta.

13, Ki kellett cserélnünk az otthonunkban egy csövet és észrevettünk néhány papírszerűséget a belsejében. Mikor kivettük láttuk, hogy 105 dollár volt oda elrejtve.

14, Egy pár a háza falában talált egy régi széfet, majd annak kinyitása után 51 ezer dollárt találtak benne. Ezen kívül egy üveg bourbon whisky volt még benne, illetve E. F. Schumacher egyik könyve.

15,

16, A férjem falba rejtett szerelmes leveleket talált a pincében, amit még az első világháború alatt írtak.

17, Az alagsoromban egy kút szerű lyukat találtam. Remélem nem válik valóra a legrosszabb rémálmom.

18, “Mindig tartsd csukva az ajtót” – áll a felirat azon az ajtón, ami a munkahelyemen van.Vajon mit rejtegethetnek benne?

Ti találtatok már ezekhez hasonló dolgokat?