Mindenki volt kisgyerek. Még a hírességek is. Ők is kezdték valahol. Rengetegen vannak, akiknek eszükbe nem jutott volna gyerekként, hogy ők celebek lesznek. Van, akinek az ölébe hullott a hírnév. Jókor volt jó helyen. Míg mások azért kemények küzdöttek érte. Hogy ki és mennyire érdemelte meg a reflektorfényt, azt nem tisztünk eldönteni. Van, akinek ez az ember szimpatikus míg másnak meg amaz. Minden esetre az imázst fenn kell tartani és ez nem feltétlenül könnyű. Van, akinek a hírnév inkább átokká vált és ha választhatna, akkor maradt volna egy egyszerű falusi legény vagy leány.

Nézzünk pár hírességet és a fiatalkori fotóikat.

1: Kate Beckinsale
A színésznő 47 éves, de még 30-nak is alig néz ki. Fantasztikusan tartja magát. Egyéni fitneszprogramja és speciális étrendje van.

2: Dwayne Johnson
A Szikla nemrég egy vicces képet osztott meg magáról. 7 éves korából származik a fotó.

3: Kim Kardashian és Kyle Jenner
Kim és a húga is megváltozott a gyermekkoruk óta. Kim állítólag semmit nem tett a testével. Egyedül a szája lett feltöltve. Ugyanezt állítja Kyle is.

4: Taylor Lautner
Gyermekkora óta színészkedik. A “Cápasrác és Lávalány kalandjai” című filmben ismerhette meg a nagyérdemű. Akkor még csak 13 éves volt. Egyébként 17 éves korában kezdett az Alkonyat filmekben.

5: Meghan Markle
Sussexi hercegné nem volt mindig ilyen bombázó. Keményen meg kellett dolgoznia érte, hogy ilyen alakja legyen. 2019-ben elnyerte a divatvilág legbefolyásosabb személyének járó díját.

6: Jessica Alba
A színésznő már fiatalon is nagyon helyes kislány volt. Felnőttként pedig egyenesen gyönyörű. Manapság a filmek helyett inkább az anyaság foglalja le.

7: Anne Hathaway
A Boszorkányok című film premierjén posztolta ezt a gyerekkori fotót a színésznő. “Így kezdődött minden” címmel.

8: Reese Witherspoon
A színésznő jellegzetes mosolya semmit sem változott az évek alatt. Nagyon helyes volt már kisgyerekként is.

9: Dakota Johnson
Édesanyja, Melanie Griffith is egy nagyon híres és szép színésznő. Lányuk 1999-ben a Tűzforró Alabama című filmben mutatkozott be.


10: Bella Hadid
A szupermodell néha feltölt egy gyermekkori fotót magáról. Érdekes, hogy mennyire kis pufi arca volt kislányként.

11: Tom Felton
Anna és a király volt az első filmje. Jodie Foster által játszott nő, fiát alakította. A Harry Potter filmek hozták meg neki a nagy áttörést.

12: Pumped Gabó
A 2015-ös Balaton Sound-on lejtett izgis tánca hozta meg számára a hírnevet. Tévében szerepel itt-ott. Volt egy saját műsora is a “Pumpedék”.

13: Fluor Tomi
Eredeti nevén Karácson Tamás jelenleg a Wellhello nevű együttes tagja. A Mizu című slágerrel lett népszerű.

14: Berki Krisztián
Régen a Fradinál focizott, ma inkább tévés médiaszemélyiség. Szereplése megosztja a tévénézőket.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!