A koronavírus-járvány hatalmas változást hozott életünkbe és nem pozitív tekintetben. Számos korlátozáshoz, szabályhoz kellett hozzászoknunk és ennek még koránt sincs vége. Munkahelyek, iskolák, vendéglátó egységek zárnak be. A szabályokat pedig még Hollywoodnak is be kell tartania. Ezzel pedig leálltak a filmforgatások, sorozatok, ez pedig azt eredményezte, hogy a Jóbarátok különkiadását sem forgathatták le.

A rajongók már tűkön ülve várták, hogy kedvenceik visszatérjenek a képernyőre, most viszont végre kiderült, meddig kell várakoznunk.

Az HBO Max számára készülő különkiadást 2021. márciusában veszik majd filmre, amelyet még tavasszal a nézők is megtekinthetnek. Mindez Matthew Perry, vagyis a sorozat Chandlerjének közösségi oldaláról derült ki, ahol a színész megosztott egy bejegyzést.

A streamingszolgáltató idén februárban jelentette be, hogy készít egy új epizódot a Jóbarátokkal, de a régi szereposztással. Már márciusban felvehették volna a részt, ám a koronavírus-járvány közbeszólt. A munkálatokat leállították, így az HBO Max induló katalógusából is kimaradt a sorozat különkiadása.

A Jóbarátok tíz évadot élt meg, Magyarországon pedig 2004-ben vetítették le az utolsó részt. Azóta több csatorna ismétli a sorozatot, sőt a streamingszolgáltatónál ismét a legnézettebb sorozatok között van. Négy-öt hónap múlva viszont megelevenednek a jelenetek és visszatérnek a jól ismert arcok, hiszen a hat főszereplő Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer ismét Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler és Ross szerepébe bújnak.