Nincs olyan ember a világon, akinek ne lenne olyan gyenge pontja egyes emberek viselkedésével, megnyilvánulásával kapcsolatban, amit ne utálna tiszta szívből.

Akadnak, akik a hangos, extrovertált emberektől buknak ki, vannak, akiket az zavar, ha valaki túl halk szavú, míg megint másokat az borít ki teljesen, ha valaki ‘napraforgóként’ viselkedik és mindig annak mond szépeket, aki éppen vele szemben áll.

Azt azonban nem csak egyéni tapasztalásaink határozzák meg, hogy mit nem vagyunk képesek elviselni mások személyiségében, hanem az is, hogy mely csillagjegy szülötteiként láttuk meg a napvilágot!

Alábbi cikkünkben a 12 csillagjegyre lebontva mutatjuk meg Nektek, kit mi idegesít a világon a legjobban mások viselkedésében!

Kos

Ki nem állhatod azokat az embereket, akik sportot űznek mások megalázásából, mivel foggal körömmel harcolsz az emberek egyenlőként kezeléséért. Emellett nem szereted, ha valaki feljebbvalónak vagy okosabbnak titulálja magát az őt körülvevőknél.

Bika

Képtelen vagy elviselni, ha valaki nem képes felnőttként viselkedni és az egész életet egy soha véget nem érő mókának tekinti, emellett bosszant az is, ha valaki állandóan elégedetlenkedik és csak és kizárólag az anyagiakban látja a boldog élet megoldását.

Ikrek

Rosszul vagy azoktól az emberektől, akiknek nincs önálló gondolata, akik minden áron mások hátán próbálnak felkapaszkodni. Emellett mérhetetlenül bosszant, ha valaki kivételesen intelligensnek gondolja magát, holott alapvető dolgokról sem rendelkezik semmilyen ismerettel.

Rák

Taszít az érzéketlenség, semmibe veszed azokat, akik csak játszadozni képesek mások érzéseivel. Messziről kerülöd a számító embereket, és mindennél jobban dühít, ha valaki önző.

Oroszlán

Messziről kerülöd azokat, akik saját boldogulásukért cserébe könnyedén eltipornak másokat, zavar, ha valaki minden ok nélkül rendszeresen ‘kiskirálynak’ kiálltja ki magát, emellett viszolyogsz azoktól, akik csak akkor kerülnek elő, amikor valamilyen érdek fűzi őket hozzá!

Szűz

Képtelen vagy elviselni azokat, akik kapcsolataikban a fölérendelt pozíció birtoklásáért bármire képesek, akik szívesen manipulálnak és nyomnak el másokat, valamint gyomorforgatónak tartod azokat az embereket, akik az éppen velük szembeállót dicsérik, de miután hátat fordítottak, szidják azt.

Mérleg

Viszolyogsz a túlzottan pörgős, türelmetlen és törtető emberektől. Bosszantanak az elégedetlenkedők, azok közül is leginkább az a fajta, aki bár tudna tenni boldogulása ügyében, mégis a sült galambot várva panaszkodik.

Skorpió

Ki nem állhatod azokat az embereket, akikbe semmi empátia vagy beleérzőképesség nem szorult. Akik fittyet hánynak mindenki más problémájára és csakis magukra koncentrálnak. Emellett dühít, ha valaki nem képes egy beszélgetés során a szemedbe nézni és őszintén érdeklődni felőled is, ahelyett, hogy csak magáról beszél.

Nyilas

Ver a víz az olyan személyektől, akik minden idejüket beosztják és csakis az általuk elkészített terv alapján hajlandóak élni, anélkül, hogy bármi spontán dolog történne velük. Emellett megveted a naiv embereket és szó szerint idegesít azok túlzott jóhiszeműsége.

Bak

Kerülöd azokat az embereket, akik nem hajlandóak tenni a saját jövőjükért, a linkségtől konkrétan a falra mászol. Emellett nem igazán szívleled azt sem, ha valaki nem mond mindig teljesen igazat, nem tűröd még a legkisebb füllentést, vagy a félrebeszélést sem.

Vízöntő

Téged a felszínes, ‘ki ha nem én’ típusú emberek közelsége borít teljesen ki. Nem bírod a hangos, önimádó megnyilvánulásokat, elítéled ha valaki a rangjával vagy a vagyonával parádézik. Nem érzed magad komfortosan az olyan emberek mellett, akik csak darálják az életet, de képtelenek megélni az apró, de boldog pillanatokat.

Halak

Neked a panaszkodók a legnagyobb gyengéid, messzire menekülsz, ha valaki sopánkodásba kezd melletted. Emellett óriási igazságérzeted van, így nem igazán kedveled azokat a személyeket, akik a felelősséget mindig másokra hárítják át és nem képesek elismerni, ha tévedtek vagy hibáztak.

Illenek Rád a horoszkópodhoz társított dolgok?
Mondd el nekünk kommentben!

Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!