Bill Clintont 1993 januárjában iktatták be hivatalába, amikor kislánya, Chelsea még csak kamasz volt. Clinton elnöksége alatt mind felesége, Hillary, mind pedig kislány a figyelem középpontjába került. A 13 éves lány akkoriban nem tartozott a klasszikus szépségek közé. Mostanra azonban a csúnyácska kamaszlányból egy 39 éves és rendkívül csinos, felnőtt nő lett.

Chelsea, Bill és Hillary Clinton egy szem lánya 1980 februárjában született, így jövőre már a negyvenedik születésnapját ünnepelheti. Az elmúlt hónapokban az amerikai sajtó sokat foglalkozott Chelsea-vel, ugyanis ő és édesanyja egy közös könyvön dolgoztak, amely idén október végén került a boltok polcaira. A mű a The Book of Gutsy Women címet kapta, hiszen az anya-lánya páros olyan nőkről írt, akik nagy hatással voltak életükre.

A 39 éves Chelsea amúgy is könyvírással foglalkozik, ugyanis karrierje során készített már főleg gyerekeknek szánt kiadványokat is. Ez tulajdonképpen nem is meglepő, ugyanis a volt amerikai elnök lányát is gyerekek veszik körül. Egy lánnyal és két fiúval ajándékozta meg férjét, Marc Mezvinskyt. Charlotte 2014-ben, Aidan 2016-ban, Jasper pedig 2019-ben jött a világra.

Így fest napjainkban a kamaszként még csúnyácska Chelsea