Mennyi ideig kell együtt járnia egy párnak ahhoz, hogy magasabb szintre emelhessék a kapcsolatukat, gondolván itt egy eljegyzésre vagy egy házasságra. Egyes tanulmányok szerint, 2 év elteltével minden egyes további évben több, mint a felére csökken annak az esélye, hogy sikerül összeházasodniuk. Nyilván kell egy kis idő, amíg a pár el tudja dönteni, hogy érdemes foglalkozniuk egymással, vagy inkább el kell engedni a dolgot. Ezt jó ha megelőzi egy összeköltözés is. Ott derülnek ki a lehetséges problémák.

Van a másik eset is, amikor egy pár úgy dönt, hogy zsupsz beleugrik. Nem feltétlenül gond ez. Legalábbis a hétköznapi emberek életében. A celebvilág máshogy működik. Ők olyan gyakran váltogatják a párjaikat, mint mi a zokninkat. Náluk is gyakori eset, hogy pár hónap után oltár elé állnak. Mutatunk ebből egy listát Nektek. Mindenki vonja le a konklúziót maga…

Nikki Reed és Paul McDonald: 7 hónap

A lány és a farkas című film premierjén ismerkedtek meg 2011-ben majd októberben családi keretek között össze is házasodtak. A férfi szerint ez a nap volt a legcsodálatosabb az életében. Sajnos 2015-ben elváltak.

Katy Perry és Russel Brand: 1 év, 1 hónap

2009 szeptemberében találkoztak és Brand már decemberben meg is kérte Katy kezét. Az esküvő azonban következő év októberében volt Észak-Indiában, szűk családi körben.

Elsa Pataky és Chris Hemsworth: 1 év

Elsa Pataky modell és színésznő. Voltak már komoly kapcsolatai az életében, de aztán megismerkedett Chris Hemsworth-szel. 2010 elején találkoztak és december 25-én össze is házasodtak.

Kaley Cuoco és Ryan Sweeting: 6 hónap

2013 szeptemberében jelentette be a színésznő, hogy Ryan Sweeting teniszező eljegyezte. Akkor még csupán 3 hónapja voltak együtt. További 3 hónap kellett az esküvőig. 21 hónappal az eljegyzés után, 2015-ben Kaley bejelentette a válást.

Drew Barrymore és Jeremy Thomas: 1 hónap

A színésznő csak 19 éves volt, amikor bejelentette, hogy beleszeretett egy hollywoodi bár tulajdonosába. 1994-ben volt. Össze is házasodtak, majd két hónapra rá elváltak…

Amal Clooney és George Clooney: 14 hónap

George Clooney egyrészt tehetségéről híres, valamint arról is, hogy egy örök agglegény. 2013 júliusában találkozott egy Amal Alamuddin nevű ügyvéddel, majd 14 hónap után összeházasodtak Velencében.

Angelina Jolie és Billy Bob Thornton: 2 hónap

2000 elején kezdődött a románcuk. 2 hónap után összeházasodtak. A média egyik legismertebb kapcsolata volt az övüké.

Katherine Swarzenegger és Chris Pratt: 1 év

2018. júniusában kezdtek járni és 2019. januárjában már el is jegyezték egymást. 5 hónappal később összeházasodtak Kaliforniában. Eddig minden rendben oké náluk. 2020 augusztusában született gyermekük.

Jamie Lee Curtis és Christopher Guest: 5 hónap

Egy nap Jamie Lee Curtis meglátta Christopher Guest képét a Rolling Stone magazinban. Kijelentette magának, hogy egy napon ő lesz a férja. 1984-ben teljesült a kívánsága. Egy étteremben futottak össze, majd egy 5 hónapos kapcsolat után házasság lett belőle.

Jennifer Lopez és Marc Anthony: 5 hónap

Hasonlóan, mint Jamie Lee Curtis, Anthony is kijelentette, hogy egy napon feleségül veszi a híres popénekest. 2004-ben jöttek össze és 10 évig voltak együtt.

Cameron Diaz és Benji Madden: 8 hónap

Körülbelül 10 hónappal a házasságkötés előtt ismerkedtek meg. 2015-ben házasodtak össze Madden otthonában. 2019-ben kislányuk született.

Justin Bieber és Hailey Bieber: 6 hónap

2015 és 2016 között már próbálkoztak, de szakítás lett belőle. 2018 májusában jöttek össze újra és néhány hónapra rá össze is házasodtak.

Pamela Anderson és Tommy Lee: 4 nap

Nem pazarolták el az időt. Találkozásuk után 96 órával már házasságot is kötöttek. 3 évig voltak együtt, majd elváltak.

Kim Kardashian és Kris Humphries: 10 hónap

2010 októberében jöttek össze és 10 hónapra rá már hazások is voltak. Az esküvőt élőben közvetítette a TV.

Julia Roberts és Lyle Lovett: 1 hónap

Hivatalosan 1993-ban kezdtek el randevúzni. Egy hónapra rá összeházasotak az indianai Marionban.

Jennifer Lopez és Chris Judd: 6 hónap

A “Love Don’t cost a Thing” videóklipjén ismerkedtek meg. Ez 2001 márciusában volt. Szeptemberben összeházasodtak. A frigy 9 hónapig tartott, majd ezt követően beadták a válópert.

Amy Schumer és Chris Fischer: 3 hónap

2018 februárjában bejelentette az esküvőjét Chris Fischer séffel. Csak 80 embert hívtak meg az esküvőre.

Nikki Reed és Ian Somerhalder: 9 hónap

2014 júliusában jöttek össze. 7 hónappal később 2015-ben összeházasodtak. A pár még mindig együtt van és van egy kislányuk is.

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney: 8 hónap

150 fős esküvőjük volt, ahol olyan hírességek is meghívást kaptak, mint Emma Stone vagy Ashley Olsen.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben.