Hihetetlenül érdekes és egyben cuki dolog söpör végig most az egész interneten, ami nem más, mint a gyerek rajzai, amik különböző dolgokat ábrázolnak. Viszont ezek nem szokványos fotók, ugyanis egy jószívű grafikus úgy döntött, hogy megtestesíti őket a valóságban. Ha láttál már élére állított lovat, akinek olyan elképesztően hosszú orra van, mint egy agárnak, vagy egy rókát, akinek hiányzik az egyik füle és úgy néz ki, mint egy űrlény, akkor jó helyen jársz. Ha nem, akkor tekintsd meg ezeket a vicces képeket.

1, Ezt a képet a 6 esztendős Beatrice csinálta. Szerinte így néznek ki a valóságban a lovacskák. Nos, igazán egyediek lennének, ha valóban így néznének ki.

2, Ezt a hiúzt is egy 6 éves kislány csinálta, a neve Florence. Mintha egy mesefigura lenne, aki egy 3D-s filmben szerepel.

3, Igazság szerint csak a színei segítettek, így sikerült kitalálnunk hogy ez egy kombájn akar lenni. Úgy tűnik valaki imádja az óriási gépeket.

4, Szerintetek is elképesztően viccesen néznének így ki a kecskék? Szerintem a gazdák mást sem csinálnának egész nap csak röhögnének.

5, Így néznek ki az orrszarvúk, egy gyermek képzeletében. Elsőre elég furán néz ki, mintha valami kőszobor lenne.

6, Így látják a gyerekek, édesapjuk széles farkasvigyorát. Valljuk be azért ez egy kicsit ijesztő.

7, Ő a család kis kedvence, legalábbis gyerek szemmel nézve. Mintha jól bepörgették volna egy körhintán.

8, Egy disznó, aki úgy néz ki, mintha egy kopasz bárány lenne.

9, Segítünk ez egy labrador, aki úgy fest, mint egy űrlénykutya, főleg így orr nélkül.

10, Ez egy iszonyatosan fura kinézetű nyuszi. Döbbenet, hogy a gyerekek így látják őket.

11, Egy bagoly, aki nagyon ijesztő fejet vág, talán még egy vicces plüssnek is elmenne.

12, Csupán a színéből és a kép alá írt szövegből tudtuk kitalálni, hogy ez egy róka akart lenni, aminek úgy tűnik hiányzik az egyik füle.

A ti gyermekeitek is szoktak ilyen rajzokat készíteni?