A karácsony elengedhetetlen kelléke a fa, amelyet feldíszítünk és emeljük vele az ünnep fényét. A nagy kérdés viszont az, hogyan kell feldíszíteni a karácsonyfát anélkül, hogy elveszítsük a fejünket már a dekoráció kiválasztásakor. A különböző színű és formájú díszek és égősorok mind-mind gyönyörűek, azt viszont nem is gondolnánk, hogy mennyi mindent árul el rólunk, hogyan és mivel ékesítjük a karácsonyfánkat. Most eláruljuk neked, mi mindent tudhatsz meg a személyiségedről mindössze abból, milyen díszeket teszel a fára.

Válaszd ki a neked legjobban tetsző karácsonyfát, mi pedig eláruljuk neked, milyen a személyiséged.

  1. Egy témájú fa

Meglehetősen konzervatív ember vagy, aki rendkívül magabiztos és pontosan tudja, hogy mire van szüksége. Nehezen hagyod el a komfortzónádat és nem szívesen próbálsz ki szokatlan vagy új dolgokat. Nagyon megbízható ember vagy, mindig támogatod azt, akinek szüksége van rá. A szabályokat szereted és igyekszel is betartani őket. Azt szereted, ha az életedben minden teljesen egyértelmű és percről percre megtervezel minden napot. Abban az esetben pedig, ha valami nem sikerül, akkor őrjöngeni is képes vagy.

2. Egyedi fa

Ha a karácsonyfád színe eltér a megszokott zöldtől, akkor mindez azt jelenti, hogy imádsz kiemelkedni a tömegből és a saját utadat járod. Nem jelent problémát számodra, ha megsérted a szabályokat. Nagyon bátor és merész vagy, aki hatalmas célokat tűz ki maga elé és igyekszik elérni is azokat. A személyes tér és az önkifejezés rendkívül fontos számodra. Nyitott vagy mindenre és szeretsz kísérletezni, bármikor belevágsz valami újba. A nehézségek nem ijesztenek meg, kitartásod pedig példaértékű.

3. Az “összes játékom” fa

A karácsonyfa effajta díszítése azt jelzi, hogy inkonzisztens ember vagy. Terveidet gyakran megváltoztatod, ugyanakkor igyekszel mindig egyszerre egy dologra koncentrálni. Kompromisszumképes vagy és megpróbálsz mindenkit boldoggá tenni. Gyakran gondolkozol azon, hogy vajon jól cselekedtél-e, a hosszú távú döntéseket pedig jól megfontolod. Környezetben sok olyan ember van, aki nagyon távol áll tőled, mégis mindent megteszel azért, hogy valamilyen kapcsolatot alakíts ki velük.

4. A “lehető legtöbb fény” fa

A fények iránti szereteted azt jelzi, hogy világos és független ember vagy. Különleges egyéniséggel rendelkezel és igyekszel reflektorfénybe kerülni. Egyáltalán nem adsz mások véleményére, csakis a személyes tapasztalataidból építkezel. Gyakran jelensz meg partikon és rendezvényeken, ugyanis odavagy a társaságért, a zajos bulikért és szeretsz emberek között lenni. Könnyen szerzel új barátokat, hisz rendkívül könnyen lépsz kapcsolatba másokkal.

5. Az “összekevert díszek” fa

Ha a te karácsonyfád is ilyen, akkor ez azt jelenti, hogy álmodozó vagy és általában kiszámíthatatlanul és meggondolatlanul cselekszel. Minden új lehetőségre nyitott vagy, viszont hajlamos vagy belekezdeni valamibe anélkül, hogy befejeznéd az előzőt, amit elkezdtél. Minden szorult helyzetből megtalálod a kiutat. Bárki nyugodtan fordulhat hozzád tanácsért vagy támogatásért, te mindig segítesz.

6. “A méret nem számít” fa

Ha ezt a karácsonyfát választottad, akkor el kell árulnunk neked, hogy nem szereted a meglepetéseket és semmit, ami változást hoz az életedbe. Nyugodt és szerény ember vagy, nincs szükséged a figyelemre, mindig értékelni tudod azt, ami éppen van. Mindig tudod, mit akarsz és határozott vagy.