L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga már nagyon várták, hogy megszülessen első közös gyermekük. A kislány egészen a mai napig váratott magára, Lili ma reggel látta meg a napvilágot. Junior korábban úgy nyilatkozott, hogy semmiképp sem szeretné, ha a kicsi elhunyt kisfia, Dávidka születésnapján jönne a világra. Sokan vádolták a zenészt, hogy ennek épp az ellenkezőjére vágyik.

A rapper nagyon boldog volt, amikor megtudta, hogy újra édesapa lesz. Azt mondta, “lelkében ismét öröm van, mert Isten gyermekáldással ajándékozta meg őt és szerelmét”. Junior és Kinga márciusban tudta meg gyermekük nemét, így már akkor eldőlt, hogy a legifjabb Lesi baba kislány lesz és a Lili nevet kapja majd.

Lilike ma reggel kilenc órakor, szülei legnagyobb örömére végre megszületett.

L.L. Junior egy huszonnégy órás Insta sztoriban osztotta meg az izgalmas pillanatokat, még a szülés előtti néhány percről is. Kislánya megszületése után nem sokkal már tudatta is az örömhírt rajongóival. Lili 3560 grammal hagyta el kényelmes kuckóját. A zenész azt is hozzátette, hogy az újdonsült édesanya és Lili is jól vannak. Kinga egyébként időzített császárral hozta világra gyermekét.

“Sziasztok! Lesi Lili vagyok , ma reggel 9:00 órakor születtem 3560 grammal ❤️ Nagyon vártam, hogy megérkezzek a családomhoz végre . Apa és anya nagyon boldogok és hálát adtak értem a Nazareti Jézus Krisztusnak 🙏 Alig várom hogy megismerjem a bátyámat , Lacikát 😍 kicsit fázom még, ezért is vagyok így betakarva ❤️ és ha minden jól megy, vasárnap már haza is engednek minket 🙏” – írta junior közösségi oldalán.