Bizony nemcsak a hétköznapi életet élő emberek indulnak el a szamárlétra legalsó fokáról, mikor új munkahelyre mennek, hanem a hírességek is. Ők is zöldfülűként indultak el karrierjük útján. Sok-sok meghallgatásra elmentek, hátha lesz egy olyan rendező, aki meglátja bennük a tehetséget az adott szerepre. Egyesek könnyebben, míg mások nehezebben jutottak hozzá a szerepekhez, de az kétségtelen, hogy minden fáradozás megérte, ugyanis remek színészek, színésznők lettek belőlük. Hol lenne ma Hollywood a mindig legendás Clint Eastwood nélkül, vagy Angelina Jolie, Hugh Jackman, Jennier Aniston nélkül?! Mai cikkünkben bemutatjuk nektek, hogy ezek a remek színészek és színésznők mennyit változtak legelső filmszerepük óta.

1, Eva Longoria

A Született feleségek sztárja a Beverly Hills 90210 egyik epizódjával kezdte meg karrierjét. Akkor egy légiutas-kísérő szerepét kapta, de ez is elég volt ahhoz, hogy felfigyeljenek rá. Utána számtalan népszerű szerepben tündökölt, majd kipróbálta magátrendezőként a Devious Maids című filmben. A színészkedés mellett reklámokkal és TV műsorokkal is foglalkozik. Legutóbb a Bkoolyn 99 – Nem százas körzetben láthattuk feltűnni.

2, Angelina Jolie

Angelina először gyerekként jelent meg a képernyőn a “Ketten a pácban” című filmben. Ebben a filmben mind édesanyja Marcheline Bertrand, mind édesapja Jon Voight benne volt. Angelina nemrég a Demóna: A sötétség úrnője című filmben tűnt fel, mint Demóna. 2021-ben az Örökkévalók című Marvel filmben tűnik majd fel, ami bemutatja, hogy mi történt a Bosszúállók: Végjáték után.

3, Nicole Kidman

Az ausztrál származású színésznő a “Karácsonyi lótolvajok” című filmben szerepelt először. Később egyre több és több filmben szerepelt, melyek csak emelték népszerűségét. Akkor ugrott meg újra, mikor szerepet kapott a “Hatalmas kis hazugságok” című sorozatban. 2019-ben a “Botrány” című filmben szerepelt, mely 2 nő valódi történetét meséli el, akik forradalmat indítottak főnökükkel szemben.

4, Jennifer Aniston

Jennifer először a “Hogyan töltöttem a nyaram” című filmben tűnt fel. Karrierje akkor lendült fel igazán mikor megkapta Rachel Green szerepét a Jóbarátok című sorozatban. Utána sorra jöttek a jobbnál-jobb szerepek, amiben megint csak tündökölt. Legutóbb a “The Morning Show” című filmben szerepelt Reese Witherspoonnal.

5, Ben Stiller

Ben a “Kate & Allie” sorozatban játszott életében először. Karrierje azután növekvő tendenciát mutatott és most már rengeteg humoros, szórakoztató vígjátékot tudhat magáénak. Több, mint 60 szerepet kapott, de kipróbálta magát rendezőként és forgatókönyvíróként is. Stiller olyan sikerfilmekben játszott, mint az “Éjszaka a múzeumban”, “Apádra,- Vejedre,- Utódomra ütök”. Legutóbbi filmje a 2017-ben bemutatott “Brad helyzete” volt.

6, Hugh Jackman

Hugh a “Ponyvarománc” című filmben tűnt fel először a karrierje során. Rövid idő alatt olyan nagy népszerűséget szerzett, hogy felkérték Logan szerepére az X-men című filmben. Legutóbbi filmje a “Bad Education” volt, amit az HBO készített.

7, Kirstie Alley

A 90-es években Kirstie karrierje csak úgy szárnyalt. Olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a “Nicsak, ki beszél?, “Ni csak, ki beszél most?, Kettőn áll a vásár”, viszont karrierje a Star Trek II: Khan haragja című filmmel kezdődött. Egy időben azonban eltűnt a rivaldafényből. Olyan problémákkal kellett megküzdenie, mint a súlygyarapodás. Később különböző valóságshowk-ban szerepelt, mint pl: “Kirstie Alley’s Big Life”. 2007-ben láthattuk utoljára játszani a “Mit ér a nő, ha 50-ben?”

8, Jennifer Grey

Jennifer az 1984-ben bemutatott “Vakmerő” című filmben szerepelt először. 1986-ban a “Meglógtam a Ferrarival” filmben szerepelt, majd egy évre rá megkapta Frances Houseman szerepét Patrick Swayze mellett a Dirty Dancing című filmben. A film elsöprő sikert aratott, ám ennek ellenére, mégsem hozott akkora sikert Jennifer karrierjében mint sokan várták. Több sorozatban kapott mellékszerepet, de újabb sikerfilmre nem hívták. 2014-ben beválogatták a “Red Oaks” című komédiába, de a film nem lett túl sikeres.

9, Robert Downey Jr.

Robert először 1970-ben kapott szerepet a “Pound” című filmben, ekkor még nagyon kicsi volt. Első teljes értékű szerepe a “Szeress belém!” című filmben volt. Robert ma sikeres Golden Globe díjas, Oscar és Emmy-díjas színész. Sikerét Tony Stark karakterének köszönheti. Legutóbb a legújabb Doolittle filmben láthattuk feltűnni. Hamarosan debütál “All-Star Weekend” a ” Sherlock Holmes 3″ és a “Fekete Özvegy” filmekben.

10, Jim Carrey

Jim Carrey már gyerekként rajongott a humorért ezért nagyon hamar elkezdett stand upolni. Első szerepét 1981-ben kapta a “Rubberface” című vígjátékban. Mára már több, mint 50 filmet tudhat magáénak, illetve a világ egyik legjobban fizetett humoristájaként tartják számon. 2020-ban a “Sonic a sündisznó” című filmben tűnt fel, mint Dr. Eggman.

11, Clint Eastwood

Ő egy igazi legenda. Színészként, rendezőként ls zeneszerzőként is tökéletesen helyt állt karrierje során. 1955-ben szerepelt először színészként a “Revenge of the Creature” című filmben. Ma már nagyon ritkán jelenik meg a mozivásznon, ám annál többet segít és dolgozik a forgatásokon rendezőként. 2019-ben jelent egy új filmje, mely a “Richard Jewell balladája” címet viseli. A színész legutóbbi filmje, amiben szerepelt is a “Gran Torino” volt.

Szerintetek is sokat változtak?