Sokan nem hiszik el, hogy a nők sokkal ravaszabbak, mint ahogy mutatják magukat. Pedig a szeplőtlen valóság az, hogy megvan a magukhoz való eszük, csak olykor ezt nem mutatják. Ha például egy nő megneszeli, hogy párja megcsalja, sokkal alaposabb nyomozásba kezd, mint az FBI, ha pedig nem akarja, hogy a legfinomabb édességeit megdézsmálja a család, akkor olyan rejtekhelyet keres, ahol biztosan nem fogják keresni. A férfiakat van, hogy az orruknál fogva vezetik, és szegényeknek ez fel sem tűnik, mert a legnagyobb ártatlansággal tudják intézni a dolgokat. A gyengébbik nem képviselőinek makacssága semmihez sem hasonlítható, ők azok, akik képesek minden szituációból kivágni magukat, mindegy, hogy azzal esetleg leégetik magukat vagy nem. A mai posztunkban olyan fotókat gyűjtöttünk össze melyek igazolják, hogy a nők sokkal rafináltabbak, mint a férfiak.

1, A másik kajája valahogy mindig finomabb. Még akkor is, ha ugyanazt rendeltétek.

2, A nők mindig mindent megtesznek, hogy a legjobb fényviszonyok között készítsenek szelfit. Néha a leglehetetlenebb helyre is felmásznak.

3, Megtanítottam a kistesómnak, hogyan készítsen a takaróból testet, miközben én kiszököm bulizni.

4, A feleségem úgy gondolta, hogy jógázik egy kicsit. Nos, szerintem bealudt az egyik póz közben mert vagy már fél órája meg se mozdul.

5, Ekkora ereje van a sminknek. Bárkiből lehet bármi.

6, Amikor egy nőnek nem tetszik az autója színe semmi nem állíthatja meg, hogy olyanra fesse, amilyenre akarja.

7, Ezen nem tudsz átmenni. – mondta. Na majd én megmutatom. – mondta. Amikor egy nő makacsul ragaszkodik az útvonalhoz.

8, Ez a fiatal lány öregasszonnyá sminkelte magát, hogy vehessen a helyi boltba szeszes italt. Micsoda leleményesség.

9, A barátnőm mindig mondta nekem, hogy úgy öltözöm, mint egy korosodó férfi. Nem hittem neki. Erre az egyik kirándulásunkkor ezt a képet készítette:

10, A csodálatosan elkészített sminkmaszk csak addig fed, míg víz nem éri. Onnantól fogva viszont egyből fény derül a valóságra.

11, Ma már lehet olyan kiegészítőket kapni, amitől formásabbnak tűnik a nők hátsója. Nos, ez egy nagyon szomorú nap… legalábbis a férfiaknak az.

12, A nők nagyon fifikásak tudnak lenni. Így rejtik el a finomságokat a férjük és a gyerekeik elől. Mégis ki keresné a zöldségek közt az édességet?

13, Vannak nők, akik nem ismerik a lehetetlen szót. Ez a nő például bebizonyítja, hogy hiába nem ér oda a töltőpisztoly, meg tudja tankolni a kocsit.

14, A női makacsság nem ismer határokat. Igaz, néha saját kardjukba dőlnek.

15, A barátnőm megszámolta és meg is számozta a fiókomban lévő óvszereket, majd szemrebbenés nélkül közölte, heti szinten fogja ellenőrizni.

16, Bármire képesek, hogy jobban nézzenek ki. Néha azonban a tükörképre nem figyelnek.

17, A filterek és a jó szögből készített kép mindig jobb, mint amit a paparazzik csinálnak.

18, Szerinted ez két virsli vagy két női láb?

19, Ez a különbség az Instagram és a valóság között.

20, A párom édesanyja ezt az üzenetet küldte nekem:

“Drága Cat, leszel a menyem? Ez az én volt eljegyzési gyűrűm amit a fiam apjától kaptam, és most azt szeretném, ha a tied lenne, itt van három ok, hogy miért:

  • Úgy hiszem, hogy a fiammal titeket az ég is egymásnak teremtett.
  • Szeretném, ha a fiam elvenné az én álmaim menyét.
  • Mert… szeretlek.
    Szeretettel, Rick anyja. Utóirat, lehet újra kell méretezni a gyűrűt:”

Vannak olyan képeitek, amivel kibővíthető a gyűjtemény?