Sarah Anderson egy nagyon tehetséges illusztrátor, aki próbálja minden egyes rajzába belecsempészni az ironikus humort. Az ilyen jellegű képekkel igyekszik felhívni az emberiség figyelmét a mindennapok problémájára, amelyek mindenki életében előfordulnak. Ilyen például a problémamegoldás, a döntéshozatal, a negatív vélemények megélése és a többi. Míg az ártatlan gyermekévek gondtalanul teltek, addig a felnőttek világa rengetegszer próbára teszi idegrendszerünket és tűrőképességünket.

Mai cikkünkben megpróbáltuk összegyűjteni az általunk legjobbnak és legviccesebbnek vélt rajzait, amit ha megnézel, biztos, hogy találni fogsz valamilyen párhuzamot köztük és az életed között.

Sajnos néha az embereknek olyan dolgokat is meg kell tenniük, amit valójában egyáltalán nem akarnak. Ilyen például a munkába vagy iskolába járás.

 

Amikor csak kamuzol a barátnődnek, hogy új a hajad…

 

Az még a jobbik eset, ha csak egy héttel később jelentkezik újra a káosz, mert a legtöbb háztartásban már aznap minden tiszta rumlis lesz.

 

Nem mindenki gondolkodik egyformán. Míg te szemrebbenés és lámpaláz nélkül végigbeszélsz egy prezentációs órát, addig mások a legveszélyesebb dolgot is bevállalják, csakhogy elkerüljék a nyilvánosság előtt történő beszédet.

 

Néha nem árt tudni, hol is van az a bizonyos határ…

Pontosan így működik a mai világ. Próbáljuk a legjobb oldalunkat mutatni és, ha ez nem sikerül, akkor addig próbálkozunk ameddig csak tudunk.

 

Az emberek ilyenkor mindig annyira határozottak, ám amikor eljön a reggel, valahogy mindig másképp történnek a dolgok.

 

A pillanat, amikor a világ legostobább emberének érezzük magunkat… Ismerős ugye?

 

Néha nagyon nehezen látjuk be, hogy mi okozza a problémákat az életünkben.

 

Néha nem árt lépést tartani az élettel.

 

Ez az egy, amit szinte lehetetlenség teljesíteni. Mintha valami megakadályozna bennünket abban, hogy kipihenten aludjunk éjszaka.

 

Amikor a lelked mélyén örülsz, hogy a barátnőd és a pasija szakítottak, de azért megpróbálsz együtt érezni vele.

 

Hiába tervezzük el, hogy megpróbáljuk logikusan megoldani a gondjainkat, ezt valahogy nagyon nehéz kivitelezni.

 

Az idő előrehaladtával nem csak a külsőd, de a gondolkodásmódod is megváltozik.