Ma már szinte rá sem lehet ismerni a 31 éves énekesnőre, ugyanis 180 fokos életmódváltásba fogott, ennek köszönhetően pedig jó néhány kilótól sikerült megszabadulnia.

A többszörös Grammy-díjas Adele nyolc év után vált el férjétől, akitől gyermeke is született. Az énekesnő a válást követően mind lelkileg, mind fizikailag kiegyensúlyozottá vált.

A pár áprilisban adta be a válókeresetet, azonban már jóval ezelőtt külön váltak útjaik. Adele élete ezután 180 fokos fordulatot vett. A teltkarcsú énekesnő rövid időn belül hat kilótól szabadult meg. Később pedig azt is elárulta, hogy mi segített neki.

Mostanra már több, mint húsz kilóval nyom kevesebbet.

Az álomalak elérésében hatalmas segítségére volt Camila Goodis, Los Angeles-i edző, aki elmondta, hogy fogyásának hátterében kilencven százalékban az étkezés áll.

Adele ugyanis egyáltalán nem rajong az edzésért, ennek ellenére néha súlyzós edzéssel vagy pilatesszel próbálja fitten tartani magát.

Az egészséges étkezés mellett azonban hónapok óta kitart. A Sirtfood nevezetű diétát alkalmazza, amely jelentős részben növényi ételeken alapszik, mint például a hajdina vagy a kelkáposzta. Emellett pedig teljesen felhagyott a cukorfogyasztással is.