Nagyon kevés olyan ember van a világon, akinek ne lenne minimum egy darab tetoválás valahol a testén. Persze az idősebbek körében szinte nincs is tetoválással rendelkező, maximum azok a férfiak viselnek magukon valamilyen mintát, akik a katonaságnál szolgáltak. A fiatalabb generáció körében azonban egyre több a kitetovált ember. Sokan azért csináltatnak, mert valamilyen emléket, személyt, házi kedvencet szeretnének örök időkre a bőrükön őrizni. Mások viszont csak divatból, hobbiból vagy megszállottságból csináltatnak varratokat. Ha hiszed ha nem nemcsak a férfiak számára vonzó a tetoválás készítés, hanem a nők számára is. Sőt vannak, akik képesek átesni a ló túloldalára, pont úgy, mint cikkünk főszereplője, Becky Holt, aki teste 95%-án visel tetoválást.

Ő egyébként az Egyesült Királyság legtöbb tetoválást viselő nője, aki be is került a médiába. A régen modellként, de ma már belsőépítészként tevékenykedő 33 éves nő, először 15 évesen csináltatott magának tetoválást.

Nagyon gyorsan be kellett látnia, hogy a rabja lett ennek a dolognak, s egyre többet és többet készíttetett el. Mikor már nem maradt neki nyaktól lefelé egyetlen szabad porcikája sem, ahova készíttethetnek úgy döntött, hogy a nyakát, sőt az arcát is megcsináltatja.

Az arca nem lett teljesen kitetoválva, maradt egy minimális rész, ami teljesen natúr maradt. Eme hobbira eddig 14,2 millió forintnak megfelelő fontot költött, ám mivel már nem tud hova csináltatni így itt be is fejezte projektjét. Persze ez nem jelent semmit, mert korábban is azt mondta, hogy nyaktól felfelé nem akar varratokat, de meggondolta magát.

Egy interjú keretein belül elmesélte, hogyan viszonyulnak hozzá az idegenek. Sokan gengszternek tartják őt a sok tetoválás miatt, sőt vannak, akik félnek is tőle. Elmesélte, hogy a legfájdalmasabb hely a karja, ágyéka, intim testrészek tájéka volt, de számára megérte minden fájdalmas perc. Becky testén mind emlékek, mind emberek, mind idézetek helyet kaptak, amik családjára és kedvenc dalaira emlékeztetik őt.

Nemrég egyébként világra hozta első kislányát, Aurorat, akinek saját Instagram oldalt is készített. Azt nem lehet tudni, hogy ki az édesapja, mert nincs vele közös fotó fent. Úgy nyilatkozott, ha a kislánya elég idős lesz, és szeretne tetoválást csináltatni, akkor támogatni fogja benne. Sőt el fogja vinni a legjobb művészhez, aki a legjobb anyagokkal dolgozik.

A minap viszont különös gondolata támadt. Mivel már nagyon régen látta magát tetoválások nélkül, felkeresett egy céget, akik olyan sminkeket gyártanak, mellyel könnyedén el lehet fedni a fekete tintával készült varratokat is. Teste egyik felét szépen lekente a másik felét viszont úgy hagyta. Ezzel a megmozdulással a rajongóinak is megmutatta, hogyan is nézne ki, ha nem lennének tetoválásai. Az alapozó mellett egy kis Photoshoppot is használt, hogy még jobb legyen az eredmény. Ezek után megkérdezte követőit, hogy mit gondolnak. A válaszok elég megosztóra sikeredtek.

– Tetoválás nélkül jobb
– Szó szerint mindkettő tetszik
– Tetoválás nélkül
– Határozottan szebb vagy anélkül
– Ha csak az arcodon nem lenne akkor jobb lenne

Így nézett ki Becky, mikor még nem volt teljesen kitetoválva.