Amikor egy férfi úgy dönt, hogy az egész életét egy nővel szeretné leélni, akkor az eljegyzési gyűrű kiválasztása az egyik legfontosabb dolog. Nyilvánvaló, hogy az az ember, aki tényleg beleássa magát a gyűrűvásárlásba, annak nagyon fontos szíve hölgye. Rengeteg gyönyörű gyűrű van, ám eleinte nem tudjuk eldönteni, hogy melyik állna legjobban a szeretett hölgy kezén. Ebben az eseten mindannyian tudjuk, ki lesz ennek a helyzetnek a végső bírója …

A menyasszony tüzetesen átvizsgálja ezt a szimbolikus ajándékot, és ha nem felel meg neki, akkor bizony a pokol vár a férfire.

Lehet csábító, merész, egyedi vagy különc. Az újdonságok és a tendenciák feledésbe merülnek az idő múlásával. Ezért a legtöbb nő a hagyományosabb esküvői gyűrűket kedveli, amitől mindig boldog lesz, ha csak rápillant. Ma összegyűjtöttük a 2018-as év “már meglévő” trendi darabjait.

TAP Todd Pownell-től.

A 2018-as trendbe érkezik, ez a típusú gyűrű, ahol kiemelkedően jól megmutatkozik az egyedileg kialakított forma.

Alezan SK Shanhan-tól.

A kollekciója különféle furcsasággal van tele, de sokat lehet közülük eljegyzési gyűrűként használni.

Vannak eljegyzési gyűrűk, amelyek orbitálisan nagyra sikerednek. Sokan egyetértenek abban, hogy létezik egy olyan pont ahol már túlságosan nehéz és zavaró lesz az ékszer. Az ilyen darabok praktikusnak egyáltalán nem mondhatók.

Ez a darab már 2 millió forintnak megfelelő összegbe kerülhet, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy egyedi kialakítású designja van, amely nem egy, hanem két trilliáns stílusú gyémánt van.

A márkás vágott gyémántok 2018-ban újra népszerűségnek örvendenek. Rengeteg eljegyzési gyűrűnek terveznek ilyen érdekes kialakítást.

Itt van egy másik eljegyzési gyűrű, ami nagy trend most. A marquise-cut gyémánt gyűrű nagyon egyedi és érdekes kialakítással bír.

Ez a furcsa gyűrű elsőre úgy tűnik, mintha nem illene sehova, a hatszögletű darabok, valójában 2018 nagy slágerének számítanak. Mindenütt felbukkan egy ilyen eljegyzési gyűrű.

A Rubellite az a ragyogó vörös drágakő, amit a gyémánt fölött látsz, majdhogynem olyan értékes, mint egy gyémánt és a kettő kombinálása nagyszerű választás.

A két köves felépítés ismét összhangban áll a jelenlegi tendenciákkal, ez egy nagyon konzervatív darab.

A geometrikus vágások korszakát éljük most. 2018-ban éles vonalakat és kemény éleket láthatunk egy csomó új eljegyzési gyűrűben.

Lenyűgöző és páratlan az a kézműves képesség, ami ennek a gyűrűnek a létrehozásához kellett.

Ezek a gyűrűk nem véletlenül vannak ennyire távol egymástól, ugyanis szándékosan köti össze őket egy arany kis híd.

Ez a csodálatos gyűrű, Bario Neal neves műhelyéből származik, vagyis egyike azoknak az egyedi gyémántgyűrűknek, amelyeket készít.

A szürke gyémántok, a gyémántok legritkább és legszebb fajtái közé tartoznak.

A Nico gyűrű a Digby & Iona műhely egyedi designját képviseli. Az ékszerben több gyémánt is szorosan össze van kapcsolódva.

Az egyik leglátványosabb eljegyzési gyűrű. Zöld smaragdok csavartan futnak végig a gyémántig.

A Trabert Goldsmiths által készített gyémánt berakásos gyűrű 2,3 millió forintot ér. 571 karátos gyémánt van beleépítve.

A rózsaarany Tiara gyűrű mindennel rendelkezik, amivel egy eljegyzési gyűrűnek kell, de valahogy mégis úgy csinálták meg, hogy ne legyen sok az emberek számára, ha ránéznek.

Egy másik figyelemre méltó eljegyzési gyűrű, ami nem maradhat ki a listából, Natalie Marie díszes ovális ékszere.

Ez a gyűrű kihasználja egy másik gyűrű trendjét a két köves megoldással.