A legtöbb nő törekszik arra, hogy minél dekoratívabban nézzen ki és a lehető legjobb formáját nyújtsa mindennap. Ehhez nagyon sok eszközt tudnak igénybe venni, renget szépségápolási termék létezik, különböző edzések, lehetőségek vannak arra, hogy minél jobban érezzük magunkat. Sajnos, sokan nem elégednek meg ennyivel, és sebészkés alá fekszenek, ami a legtöbb esetben jól sikerül, de van olyan is, amikor nem. Ez leginkább a hírességeknél látható leginkább, mivel őket a média által jobban látjuk.

  1. Mary-Kate Olsen

Az Olsen-lányok a 2000-es évekbe hatalmas népszerűségre tettek szert. Óriási szemeik és kedves arcuk rögtön megfogta a nézőket, és ha bár nem voltak nagy volumenű filmjeik, mégis imádták őket. Mary-Kate nem tudott megbarátkozni az idő múlásával, így ő szike alá feküdt. Teljesen elvesztette báját, és abszolút nem hasonlít a régi önmagára.

2. Demi Moore

Demi Moore sok hírességgel ellentétben sosem tagadta, hogy kortalan szépsége nemcsak a genetikának köszönhető, viszont, ő tudta hol a határ, és ha bár átalakítottak rajta ezt-azt, mégis természetes hatást kelt.

3. Nicki Minaj

Az énekesnőt azért szeretjük, mert sosem akart lefogyni és szerette magát olyannak, amilyen. Viszont látható, hogy vékonyabbak a lábai és változott az arca. Néhány orvos szerint zsírleszíváson esett át.

4. Ariana Grande

Az énekesnő nagyon korán lett híres, és alig van olyan ember, aki ne ismerné. Kis őzike szemei nagyon szimpatikusak a rajongók számára, viszont kiszúrták ők is a változást. Orrműtét biztos, meg talán a szemhéján történt valami változás. Vagy csak a jó smink?

5. Dita von Teese

A burlesque koronázatlan királynője sosem titkolta, hogy átesett pár plasztikai beavatkozáson. Kivetette pár bordáját is, hogy minél karcsúbbnak tűnjön.

6. Heidi Montag

A The Hills valóságshow szereplője sosem titkolta, hogy bizony bejárása van a plasztikai sebészetekre. Heidinek volt egy egészen “különleges” beavatkozása, amikor is nyakáról szívták le a zsírt, mindenesetre ő elégedetten nyilatkozott a végeredményről.

7. Emmanuelle Béart

A gyönyörű francia színésznő bájától mindenki el volt olvadva, azonban ő sosem volt tökéletesen elégedett magával. Ezért egyszer úgy döntött, hogy szeretne nagyobb ajkakat, de az orvosok nem jó anyagot fecskendeztek a szájába, amitől eldeformálódott. Azóta ellenzi a plasztikai műtéteket.

8. Drew Barrymore

Talán az egyetlen színésznő, aki mellkisebbítő műtétet vállalt be. Nagyon nem szerette, hogy ha valakivel beszélt, az elkalandozott a keblei felé, ráadásul rengetegszer fájt a háta és a dereka miatt.