Tény és való, hogy minden ember különbözik egymástól, de vannak olyanok, akiknek a megjelenése olyan egyedi, hogy szinte képtelenség elfelejteni. Ez lehet szerzett vagy veleszületett különlegesség például eltérő szemszín, bőrszín, furcsa anyajegy, vagy indokolatlanul hosszú lábak. Azokat az embereket, akik egy kicsit is mások mint az átlag egyből elkezdik bántani, szidni, hordani, cikizni…stb. Pedig pont, hogy az eltérésükben rejlik az egyediségük. Ha megtanulják magukat elfogadni és szeretni akkor mások is így fognak tenni, de ameddig látják, hogy el akarják rejteni különleges védjegyeiket addig rohamozzák őket. Mai cikkünkben jó néhány embert összegyűjtöttünk, akiknek megjelenését biztos, hogy nem fogod tudni kiverni a fejedből.

1, Egy fiú, aki a bal szemének világát már majdnem teljesen elvesztette. Ez a fotón is látszik.

2, “A kislányom polidaktiliával (sokujjúsággal) jött a világra.”

3, “Sokáig nem tudtam mi ennek a jelenségnek a neve, de több órás olvasás után megtudtam, hogy heterokrómiának híják. Jellemzője a különböző színű szivárványhártya.”

4, “Be tudom hajlítani az első ujjpercem úgy, hogy az ujjam többi része egyenes marad.”

5, “Két születési rendellenességem is van, az egyik, a heterokrómia a másik a Waardenburg–szindróma, melynek következtében a testszőrzetem részlegesen, de fehér színű.”

6, Egy ember, akiknek a fogai között nyíl alakú hézag van.

7, “Éveken át csúfoltak a nagyon sötét bőröm miatt, de ma már tudom, hogy a bántó szavakkal nem kell foglalkozni, mert ha én elfogadom magam akkor mások is el fognak.”

8, “A szemem sarkában lévő heg úgy néz ki, mint egy szív.”

9, “A kisujjaim úgy viselkednek, mintha utálnák egymást.”

10, “A gyermekem karján lévő hemangióma úgy néz ki, mint egy kontinens.”

11, Újabb leány, aki heterokrómiás szemekkel jött világra.

12, “Olyan különleges és érzékeny bőröm van, hogy a henna tetoválás megégette a felszínt és behegesedett.”

13, “Úgy tűnik az ilyen különleges szemöldök családi vonás.”

14, Ez az úgynevezett “Raynaud-szindróma”, melynek következtében az ujjak elfehérednek. Főként nőket érintő betegség, ami a hideg időjárásnak köszönhetően alakul ki.

15, “A lányomnak és a tengerimalacának ugyanolyan haja van.”

16, Újabb ember, aki a heterokrómia és a Waardenburg–szindróma védjegyeit viseli a testén.

17, Egy ember, akinek csak négy ujj fejlődött ki a bal kezén. Döbbenet.

18, Egy fiatalember, akinek csak az arca egyik felén van szeplő.

19, “Már fiatalon észrevették a szüleim, hogy a két pupillám mérete nem azonos. Kiderült, hogy ez az úgynevezett anisocoria nevű elváltozás.”

20, “A testvéremnek eltérőek a hüvelykujjai. A legjobb az egészben, hogy az egyik ujja olyan mint édesanyámé a másik pedig mint édesapámé.”

21, Egy fiatal férfi, akinek a vitiligo nevű pigmenthiányos elváltozás van jelen az arcán.

22, Ennek a fiatal lánynak elképesztően hosszú lábai vannak. Egy nap lemérték neki és kiderült, hogy 101 centiméter. Emiatt egyébként rengeteget csúfolták őt az emberek.

23, Egy kisfiú, aki macskaszem szindrómával jött világra. A jelenség azért kapta ezt a nevet, mert a pupilla nem kerek, hanem hosszúkás alakú, pont amilyen a macskáknak van.

24, Egy testvérpár, akik albinizmussal jöttek világra. Annak ellenére, hogy nagyon hasonlítanak egymásra, nem ikrek. Az viszont furcsa, hogy mindkettejüknél felütötte fejét ez a rendellenesség. Egyébként ők a leghíresebb albínó testvérpár a világon.

Te láttál már hasonló megjelenésű embert?