Minden nő, már kislány korában arról álmodott, hogy óriási és megható esküvője lesz. 100-szor elképzelte a jelenetet, mikor a sorok között sétál egy csodálatos menyasszonyi ruhában és vőlegénye arcáról csorognak a könnyek, mert olyan gyönyörűnek látja. Ilyenkor mindig mindenki a menyasszonyra és annak ruhájára figyel, így a gyengébbik nem képviselői hatalmas figyelmet szentelnek a ruha kiválasztásának. Fontos számukra, hogy tükrözze egyéniségüket, de legyen különleges is, amivel egy életre beleégeti a jeles napját a násznép fejébe. Egy ilyen nagyszabású esküvő nem két fillér, ezért jó alaposan át kell gondolni, kihez mennek hozzá és, hogy valóban ő-e az igazi. A nők ebben az időszakban teljesen megbolondulnak, mert azt akarják, hogy esküvőjük minden értelemben tökéletes legyen, és ez a ruha kiválasztásával kezdődik. Annak érdekében, hogy egy kicsit inspirálódj, elhoztunk néhány meseszép ruhát, melyekben minden nő lélegzetelállítóan néz ki.

1, Amikor nem tudod eldönteni, hogy habos-babos ruhát vagy testhezállót szeretnél.

2, Tuti minden nő arról álmodik, hogy egy nap olyan hatalmas menyasszonyi ruhája legyen, mint hamupipőkének volt. Tessék itt is van az álomruha.

3, Ma már egyre népszerűbbek az ekrü és krém színű ruhák csipke mintával.

4, Van, aki a teljes letisztultságot részesíti előnyben.

5, Egy igazi mesébe illő ruha, amiben bárki szívesen kimondaná a boldogító igent.

6, Egyesek annyira imádják a virágokat, hogy azt akarják a menyasszonyi ruhán is legyen jó pár virág. Ezt azoknak ajánljuk figyelmébe.

7, Úgy érezzük ezt a modellt is bárki szívesen felvenné a nagy napjára, mikor odavonul az oltárhoz, jövendőbelije mellé.

8, Egy gyönyörű csipke betétes ruha, melynek hófehér uszálya kecsesen omlik a földre.

9, Azoknak ajánljuk figyelmébe, akik nem teljesen hófehér színű ruhában szeretnének végigsétálni a sorok között.

10, Ebben a ruhában szinte minden nő mesebeli hercegnővé változik.

11, Egy újabb ekrü színű ruha, melyről egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünket.

12, Ha valami igazán különlegesben szeretnéd kimondani az igent, akkor ezt a ruhát pontosan neked találták ki.

13, A merészebb stílust kedvelőknek tökéletesen alkalmas ez a fajta ruha, ami csodálatosan játszik a szélben.

14, Ha valaki másodjára megy férjhez, ez a piros színű csoda remek választás lehet.

15, Az esküvő mindig a menyasszonyról szól, de kizárt dolog, hogy ez az álomszép menyasszonyi ruha ne égjen bele a násznép agyába.

16, Ha visszafogott, de mérhetetlenül romantikus akarsz lenni.

17, Ezt a ruhát a csipkekedvelők figyelmébe szeretnénk ajánlani. Elképesztően gyönyörű lesz az a nő, aki ebben megy férjhez.

18, Ha azt akarod, hogy a templomot át kelljen a ruhád miatt rendezni, mert nem férsz el a sorok között, akkor ez a neked való modell.

19, Ebben a ruhában olyan, mint egy életnagyságú habcsók.

20, Ha mindig is arról álmodtál, hogy rózsaszínű óriási ruhában mész férjhez, akkor megtaláltuk a neked legmegfelelőbbet.

Nektek melyik modell nyerte el a tetszéseteket? Ha már férjhez mentetek, meséljétek el milyen ruhátok volt?