Már lassan 21 éve annak, hogy Magyarországon bemutatták az Amerikai Pite című filmet, ami óriási siker lett. Viszont nem csak hazánkban imádták ezt a filmet, hanem bizony világszerte adták a TV_ben, és mindenkit odaragasztott a kanapéra. A történet tipikus fiatalokról szól, akik közül a fiúk már szeretnék megtapasztalni milyen is a intim együttlét, a lányok pedig arra várnak, hogy a szőke herceg megérkezzen fehér lovon. Tipikus nem igaz? A filmben szereplő srácok mindent elkövetnek annak érdekében, hogy nőt szerezzenek, akinek pedig volt, hogy végre testileg is beteljesedjen a kapcsolatuk. A sok bénázás után megjelenik egy gyönyörű, magas, hosszú lábú bomba nő, aki hajlandó koitálni az egyik főhőssel, Jimmel.

Ő volt Nadia (Shannon Elizabeth) a cseh cserediák, akiért az egész suli meg volt bolondulva. Természetesen a cseh diáklány nemcsak a filmben vett le mindenkit a lábáról, hanem a TV előtt ülőket is. Tiniként, fiatal gimnazistaként minden fiú arra vágyik, hogy egy ilyen csinos lánnyal lehessen együtt, ezért telje mértékben át tudták érezni Jim helyzetét.

Jim végül elrontja az egészet azzal, hogy véletlenül bekapcsolva hagyja kameráját, és mindenki azt nézi ők ketten mit művelnek a hálószobában. A fiúnak egyébként nem ez volt az első bénázása, ugyanis apja egyik nap rajta kapta őt, ahogy édesanyja friss, meleg pitéjével intim dolgokat csinál.

Apja teljesen ledöbbent, viszont őt sem kellett félteni, tudta nagyon jól mivel jár a kamaszkor, hisz ő is volt fiatal és bizony csinált olyan dolgokat, amiket nem szívesen mesél el gyermekének. Apja, fiatalkorában sokkal több őrültségben volt benne, mint amit Jim el tud képzelni.

Az Amerikai Pite szereplői egy-kettőre óriási hírnevet szereztek, és mivel nagy közönség kedvenc lett az első rész, ezért további részekre szerződtették le a fiatalokat. Vicky (Tara Reid) szintén egy olyan karakter volt a filmben, aki szépségével rabul ejtette az erősebbik nembe tartozó nézőket.

A prímet viszont Nadia vitte, aki mára már bizony betöltötte a 46 évet, viszont még mindig elképesztően gyönyörű. Igaz színésznőként nem futott annyira be, mint a legtöbben várták, de ő egyáltalán nem bánkódik, mert így is boldog élete van.

Ők itt az első sikerfilm főszereplői:

Shannon Elizabeth vagyis Nadia a filmnek köszönhetően igazi szimbólum lett, és bizony sok fiatal srác letöltötte a képeit és rejtegette éjjeli szekrénye fiókjában. Viszont a szép színésznő nemcsak ebben a filmben, hanem a jól ismert Horrorra Akadva filmekben is szerepelt.

Annak ellenére, hogy ahogy feljebb is említettük majdnem 21 év telt el az első rész megjelenése óta, Shannon szinte semmit sem változott. Mintha nem is tudna öregedni. Ugyanolyan kirobbanó formában van mint régen, igaz ezért tesz is rendesen. Íme itt van Ő, az egykori cseh cserediáklány, kinek mosolya ugyanolyan, mint évtizedekkel ezelőtt.

A színésznő él-hal a természetért, rendszeresen jár szafarira, fotózza az állatokat, és ha teheti gondoskodik róluk. Állatvédőként is tevékenykedik, mert nagyon fontos számára, hogy megóvja az állatokat.

Rengeteget nosztalgiázik, sokszor nézi vissza a régi képeket, és ha csak teheti kapva kap a lehetőségen, hogy egykori kollégáival, barátaival találkozzon. Na felismeritek, hogy kivel van együtt a képen?

Abban viszont szerintem mind egyetértünk, hogy a színésznő még mindig nagyon szép és fiatalos.

Ti mit gondoltok? Szerintetek sem változott semmit?