Bizonyára te is észrevetted már, főleg akkor, ha szereted a Bosszúállókat, hogy a filmekben szereplő szuperhősök egytől-egyig ki voltak gyúrva. Valljuk be egy szuperhős, a kockahas és a szépen kidolgozott vállak, bicepszek nélkül nem az igazi. Nos ezek a színészek nem mindig voltak ilyen szuper formában, Chris Pratt például el volt hízva, Robert Downey Jr. pedig olyan vékony volt, hogy az első szél el tudta volna fújni. Így a hírességek kénytelenek voltak komoly edzésbe és szigorú étrendbe kezdeni, ahhoz, hogy megkapják hőn áhított szerepeiket. Mai cikkünkben bemutatjuk nektek, azokat a férfiakat, akik rengeteget tettek azért, hogy felölthessék szuperhős jelmezeiket.

1, Robert Downey Jr.

A színész nem igazán büszkélkedhetett hatalmas izmokkal, sőt kimondottan vékony testalkatú volt. Amikor megkapta a Vasember szerepét, jó sokat kellett kondiznia, hogy egy kis izmot pakoljon magára.

2, Chris Pratt

Chris a középsuli után színészetet kezdett tanulni, de csak egy szemesztert végzett el. Később felszolgálóként dolgozott Hawaiin, ahol Rae Dawn Chong színésznőnek szolgált fel. Az akkor még elhízott Chrisben, Rae meglátta a lehetőséget és így jutott hozzá első szerepéhez. Később a Galaxis őrzői című filmhez meg kellett változtatni megjelenését, ami napi három-négy órás edzést igényelt.

3, Chris Hemsworth

Chris kilenc kiló izmot szedett magára a Thor című filmhez. Edzése olyan népszerűvé vált, hogy el is nevezték “Chris Hemsworth workoutnak”. Sokan egyébként azzal vádolták, hogy szteroidok segítségével szedett fel ennyi izmot, de erről szó sem volt.

4, Chris Evans

A színész az átlag megjelenésű emberek közé tartozott, ám drasztikusan meg kellett változtatni megjelenését, annak érdekében, hogy megkapja Amerika kapitány szerepét. Naponta járt edzeni, és odafigyelt arra, hogy mit eszik, így sikerült elérnie a szuperkatona megjelenést.

5, Jeremy Renner

A színésznek többnyire apu külseje volt, ám ez megváltozott, amint megtudta, hogy van esélye Sólyomszem szerepére. Ez volt az a pillanat, amikor eldöntötte, hogy az edzés és az egészséges étkezés kapja meg életében a főszerepet. Egy személyi edző segítségét is kérte, hogy fitt lehessen.

6, Chadwick Boseman

Chadwick megjelenésével nem igazán volt probléma, mert nem volt elhízva, viszont a filmkészítők úgy érezték jobb lenne, ha a Fekete Párduc szerephez, még több izmot szedne magára. Több se kellett neki, azonnal hozzá is fogott az edzésekhez. Meg kell jegyeznünk, szép teljesítményt ért el.

7, Paul Rudd

Paul Rudd volt, aki megkapta a Hangya szerepét, ám előtte kemény edzésen kellett átesnie, hiszen egy szuperhősnek mégsem lehet apu pocakja. A színész felfogadott egy személyi edzőt, aki összeállított neki egy edzéstervet és egy étrendet is, amit be kellett tartania.

8, Mark Ruffalo

A Hulkot alakító színész, sosem volt egy kockahasú izomkolosszus, ám nem is volt rá szüksége, hogy annyira kigyúrja magát, ugyanis a készítők számítógép segítségével turbózták fel Hulk megjelenését. Így Marknak nem kellett olyan szigorú diétát követnie, mint többi szuperhős társának.

Ti mit gondoltok, jobban néznek ki kigyúrva, vagy helyt álltak volna előző megjelenésükkel is?