Amanda Oleander huszonnyolc éves művész, akit érdekelnek azok a dolgok, amiket az emberek csinálnak, miután hazaérnek egy munkával teli hétköznap végén.

Illusztráció formájában próbálja meg szemléltetni, hogyan is viselkedünk egymással a négy fal között. A saját, valamint barátai és családja tapasztalataiból próbál inspirációt meríteni, hogy rajzai tökéletesen átadják a hosszú távú párkapcsolatokban rejlő érzéseket. Alkotásai a mindennapi pillanatokat mutatják be. Valójában nincsen szavakra szükség ahhoz, hogy megértsük mi zajlik a képen. Olyan hétköznapi szokásokat rajzolt le, mint a pattanás nyomkodás, zavaró pillanatok elalvás előtt, vagy amikor a felek vigaszt nyújtanak egymásnak munka után. Összegyűjtöttük Amanda néhány munkáját, hogy ti is lássátok milyen ügyesen szemléltei ezeket a dolgokat.

A forró nyári napokon a legutolsó dolog, amit kívánsz, hogy összebújva legyél a szerelmeddel a meleg takaró alatt.Amikor beköszönt a tél, akkor a lányok bundát növesztenek, hogy ne fázzanak, amikor kiteszik a lábukat a szabadba.Amikor a barátnőd alig várja, hogy lehunyd a szemed, hogy ki tudja nyomni a hátadon lévő pattanást.Amikor összebújva aludnátok, de a barátnőd hajkoronája belelóg a képbe, ami megakadályozza, hogy akár egy másodpercre is lehunyd a szemed.Amikor vacsora készítés közben meglep egy forró és szeretetteljes öleléssel.Nincs is szebb dolog, mint mikor a párod akkor is segít neked, mikor úgy nézel ki, mint egy léggömb.Sok jó ember kis helyen is elfér, ide soroljuk persze a házi kedvenceket is, hiszen ők is a család része.Amikor már mindent megpróbáltál, hogy felhívd magadra a számítógépes játékokkal játszó párod figyelmét, csak még ezt a lehetőséget nem próbáltad:A nők valamilyen oknál fogva imádnak pattanásokat nyomkodni.A csodálatos családi idill. Te is szeretnél hasonlót?Amikor néha a barátnőd eljátssza, hogy nem tud egyedül megtörölközni, de te szereted és megtörlöd őt.Amikor úgy érzitek magatokat mintha a végtelenben lennétek.Egy kis délutáni közös szundikálás.Amikor a reggeli rutinfeladatokat együtt csináljátok, ezért boldogan indul a nap.Amikor ugyanúgy néztek egymásra néhány év együtt élés után, mint a legelső alkalommal.Amikor egy hosszú és stresszes nap után hazatérsz a szerelmedhez és az ölelő karjai mindenre vigaszt nyújtanak.Amikor a párod úgy dönt, hogy meglep téged egy kis házi készítésű süteménnyel.Amikor már nem bírsz tovább gyalogolni, de a szerelmed ott van, hogy segítsen.Amikor a kedvesed egy nagy meglepetéssel készül neked.A pillanat, amikor idegen hajszálat talál a pólódon. Ez gyanakvásra adhat okot.Amikor olvas, mindig olyan okosnak tűnik amitől eláll a lélegzeted is.Már nem számít neki, hogy nem friss a leheleted, elfogadott olyannak, amilyen vagy még akkor is ha kicsit büdi vagy.