Abban kétség kívül egyetért mindenki, hogy az esküvő napján a legnagyobb érdeklődés mindenki részéről a menyasszony ruháját övezi.

Akadnak, akik a kihívó ruhákra esküsznek, vannak, akik a szolidabb vonalvezetésű darabokat favorizálják, és vannak olyan menyasszonyok is, akik annak ellenére is képtelenek szoknyát viselni, hogy az esküvőjükről van szó, így egy nadrágkosztümben mondják ki az igent.


Amíg a férfiak a nagy napon viselt öltönyt/szmokingot számos más alkalommal tudják viselni, a nők ruhájukat kifejezetten erre az egy alakalomra választják, így a legtöbben bérlik azt, de azért szép számmal vannak olyanok is, akik megvásárolják az ikonikus fehér darabot.

Természetesen ugyanúgy mint minden divatárunál a menyasszonyi ruháknál is széles spektrumon mozognak az árak, megtalálható a kínálatban a pár tízezres darabtól kezdve a szuper exkluzív, akár több milliós ruháig szinte minden.

Bár sokak szerint, az öltözékek azok, amin semmiképp sem illik egy esküvő alkalmával spórolni, vannak olyan menyasszonyok, akik fittyet hánynak ezen berögződésekre és kifejezetten gazdaságos szettben mondják ki az igent.

Pont ugyanígy gondolkodott cikkünk főszereplője is, akinek nem az elit ruhaszalonokba vezetett az útja, mikor ruhakeresésről volt szó.

Photo by Jack Cook Jack Cook Photographer

Közzétette: Cat Purves – 2018. november 25., vasárnap

Bár a fiatal brit párnak nem kellett spórolnia az esküvői költségek terén, a gyakorlott használt ruha ‘vadász’ ara mégis úgy gondolta, hogy előbb az olcsóbb, ‘Second Hand’ (turkáló) üzletek kínálatait futja végig, hátha talál valami különleges, számára kedves darabot.

Az álomruha pár nap múlva meg is került, az árát meglátva pedig még biztosabb volt, hogy erre fog esni a választás.

Közzétette: Cat Purves – 2019. július 8., hétfő

A 29 éves Cat ugyanis átszámolva alig 12.000 forintot fordított fehér ruhájára.

Közzétette: Cat Purves – 2019. július 9., kedd

A lány a nagy napon csak úgy ragyogott, a vendégsereg pedig el volt ájulva öltözéke láttán, többen is megkérdezték, hogy hol jutott hozzá ruhájához.

Közzétette: Cat Purves – 2019. augusztus 12., hétfő

A ruhát és annak történetét a lány később megosztotta a közösségi oldalán is, ahol azonnal felkapták rá az emberek a fejüket és médiaszenzációt kovácsoltak belőle, melynek hatására nők ezrei kezdtek el áradozni a ruha láttán és osztották meg annak tulajdonosával elismerő szavaikat.

Közzétette: Cat Purves – 2019. július 8., hétfő

Szerinted is gyönyörű ez a ruha?
Te felvennél az esküvődön egy olyan darabot, amit turkálóban vásároltál?
Várjuk véleményed kommentben.