A hétköznapi hősök nem haltak ki, ezt bizonyítja annak a fiatal srácnak a tette is, aki képes volt műszak lejárta után több, mint 350 kilométerre kiszállítani pár darab pizzát, csak hogy boldoggá tehessen vele egy végstádiumos beteget.

A furcsa kiszállítás napjának délutánján nem mindennapi telefonhívás futott be a pizzériába, mely hívást az éppen műszakban lévő, fiatal pizzaszakács, Dalton Schaffer fogadta.

A telefonbeszélgetés során egy a fiú számára ismeretlen személy kért nem mindennapi dolgot.
A éltes hangú férfi elmesélte, hogy fia és menye, 25 évvel ezelőtt a pizzériának is otthont adó Battle Creek lakosa volt és rengeteg csodás emlék köti őket az étteremhez, évtizedekig emlegették a pizzériát, mint a helyet, ahová mindenképp visszatérnek majd egyszer, hiszen itt ették életük során a legfinomabb pizzákat.

Az idős férfi arra szerette volna kérni az üzlet tulajdonosát, hogy legyenek oly kedvesek és küldjenek fiának egy kedves kis levelet/üdvözlőlapot, esetleg egy szórólapot vagy bármit, ami a pizzériára emlékeztet, ugyanis fiának rossz egészségügyi állapotára való tekintettel nem tudják felkeresni a vendéglátóhelyet, hiszen az 360 km-re fekszik jelenlegi lakhelyüktől, Indianapolistól.

Az emberséges dolgozónak azonban egészen más ötlete támadt, megkérdezte, hogy milyen feltéttel szeretik a család tagjai a pizzát és hogy mi a pontos címük, majd ígéretet tett arra, hogy műszakja után személyesen leszállítja a családnak az általuk olyannyira kedvelt és nagyra tartott étkeket.

Dalton tartotta is magát az ígéretéhez és zárás után nekivágott az oda-vissza 7 órás autóútnak. Késő éjjel érkezett meg a Morgan család otthonához, átadta a végstádiumban lévő Richardnak és feleségének, Julienak a kedvenc pizzájukat tartalmazó dobozokat, majd sietve hazaindult, hiszen vissza kellett érnie a reggeli nyitásra munkahelyére.

A Morgan család elképesztően hálás volt a fiatal pizzaszakácsnak, a történetről készült Facebook posztot többezren osztották meg és még többen likeolták.

A fiú nem kívánt nyilatkozni az esettel kapcsolatban, ám édesanyja elárulta a médiának, hogy fia rendkívül empatikus, rengeteget és rengetegszer segít a környékbeli időseknek és rászorulónak is.

Szerinted is rendkívül nemes cselekedet volt ez a fiatal sráctól?
Te megtennéd ugyanezt valakiért, akit nem is ismersz?
Várjuk véleményed kommentben!