A legtöbb ember bizony kíváncsi természettel van megáldva, ezért érdekli őket, hogy másokkal mi van. Viszont óriási kihívást jelent számukra saját énjük felfedezése, ám néhány briliánsan kivitelezett és megalkotott teszt sokat segíthet abban, hogy felfedezzék önmagukat. Az interneten rengeteg ilyen tesztet lehet találni, ami különböző dolgokat elemez és bizony a mi mostani cikkünk sem kivétel. Ebben a nagyon egyszerű tesztben csupán egyetlen kérdésre kell válaszolni és megnézni, hogy a válaszod mit is jelent. Nézd meg a képen látható 9 személyt és válassz egyet, aki a legszimpatikusabb közülük. Ezáltal megtudhatod a saját személyiséged néhány apróbb részletét.

1, Egyes számú kép

Amennyiben az első számú képet választottad az azt jelenti, hogy te olyan ember hírében állsz, aki arra törekszik, hogy az élet minden területén – párkapcsolat, munka…stb. – megállja a helyét és a lehető legjobbat hozza ki magából úgy, hogy mindeközben ne kelljen belerokkannia a dolgokba. Egy-egy nagyobb munka után igenis vágysz egy kis pihenőre, s valljuk be meg is érdemled, ha már 110%-ot nyújtasz. Kitartó, határozott és célorientált vagy, ám mindemellett érzékeny is. Azok a típusú emberek vonzzanak téged, akik hasonlítanak rád gondolkodásban, vagyis a produktív, erős jellemek.

2, Kettes számú kép

Ha erre tetted le a voksod az annak a jele, hogy te olyan személy vagy, aki semmitől sem retten vissza annak érdekében, hogy elérje álmait, célját. Határozottan menetelsz, törsz előre, míg végül meg nem szerzed azt, amit szeretnél. Vannak azonban olyan típusok, akik nem igen mernek hozzád közeledni, ők a gondolkodók és a megfigyelők csoportjába tartoznak. Igéző szemeid nagy intelligenciáról árulkodnak, mosolyod pedig elfedi valódi érzelmeidet. Tökéletes póker játékos lennél, hiszen megfejthetetlen vagy. Annak ellenére, hogy a legtöbb gondolkodó ember fél megközelíteni mégis őket vonzod a legjobban.

3, Hármas számú kép

Állítások szerint azon emberek, akik kis állal vannak megáldva kedves, de türelmetlen személyiséggel vannak megáldva. (Nagy valószínűséggel rád is ez jellemző.) Időnként, mikor rájuk jön az 5 perc nagyon távolságtartók és kimértek, de amint lenyugszanak újra normálisan lehet velük beszélni. Hatalmas akarattal rendelkeznek, ezért nem is fogadnak el senkitől segítséget még abban az esetben sem, ha ez lenne a legbölcsebb. Egyedül küzdenek meg és néznek szembe minden akadállyal. A hasonló habitusúakat vonzzák magukhoz.

4, Négyes számú kép

Ha a négyes számú kép mellett tetted le a voksod, akkor az annak a jele, hogy tele vagy szenvedéllyel, ambiciózus vagy meg egy kicsit rámenős is. Ám ha utóbbit nem viszed túlzásba, akkor nincs nagy baj. Elméletek szerint a magas intelligencia egyik szembetűnő jele, ha a fülek párhuzamosan helyezkednek el a szemöldökkel. Ennek ellenére lusta is vagy, mivel mindent a legutolsó pillanatra hagysz. Persze ennek ahhoz lehet köze, hogy túlságosan is sokat álmodozol, amivel sok időt pazarolsz el. Leginkább a tettre kész, és komoly gondolkodású személyeket vonzod, akik nem félnek makacs oldaladtól.

5, Ötös számú kép

Ebben az esetben te egy nagyon határozott, karakán és tettre kész személyiséggel vagy megáldva, ami mellé olyan kiegészítő viselkedések is társulnak mint a konokság és makacsság. A kemény külső viszont érzékeny belsőt takar, aki szereti a romantikát. Különleges humorral rendelkezel, ugyanis nem veted meg a sötét, úgynevezett fekete humort sem. Általában olyan emberek környékeznek meg, akik arra vágynak, hogy megvédjék őket, ezt pedig te meg is tudod adni. Ennek az az oka, hogy az erős és a gyenge mindig is jól kiegészítette egymást.

6, Hatos számú kép

Ha a hatos képre szavaztál, akkor az annak a jele, hogy nagyon érzékeny ám emellett ravasz is vagy. Ez pedig olyan kombó, amit nagyon nehéz kiismerni. Többnyire a gondtalan, nyugodt élet jellemzi őket, nem keresik sem a veszélyt, sem a kalandokat. Mindig biztosak saját döntéseikben és elvárják másoktól, hogy ők is így gondolkozzanak róluk. Mivel elég nagy kreativitás és türelem is jellemez ezért inkább a kedves és egyszerű emberek preferálnak téged.

7, Hetes számú kép

Ha a hetes képre tetted le a voksod akkor az annak a jele, hogy nagyon aggódsz az anyagi helyzeted miatt, ezért minden egyes fillért elteszel az ínségesebb időkre. Fontos számodra, hogyha beüt a krach, akkor is legyen mihez nyúlnod, ne kelljen a híd alá menned. Ehhez nagyon ragaszkodsz így nem csoda, ha más dolgokban is ugyanilyen makacs vagy. Pozitívumaid közé sorolható, hogy intellektuálisan fejlett vagy és következetes. Nincs kizárva, hogy gyerekként sokat bántottak a külsőd miatt, de idővel megerősödtél és túl tudtál ezeken lépni. Többnyire a kedves személyiségű emberek vonzódnak hozzád.

8, Nyolcas számú kép

Te olyan ember vagy, aki kedvességével és türelmével bárkit levesz a lábáról. Általában olyan emberekkel szeretsz együtt lenni, akik osztoznak az intellektusodban és, akikkel természetesen jól érzed magad. Tele vagy önbizalommal, aminek az lehet az oka, hogy végre valahára odafigyelsz a megjelenésedre és rendszeresen sportolsz. Szeretsz másokkal beszélgetni és rengeteget nevetsz, ami miatt szeretnek is a társaságodban lenni. Olyan embereket vonzol magadhoz, akik nagyon hasonlítanak rád, mármint belsőleg.

9, Kilences számú kép

Te azon embere közé tartozol, akik nagy intelligenciával rendelkeznek. Ezen kívül nagyon türelmes és higgadt, békés személy vagy, aki szereti elkerülni a konfliktusokat. Nem szereted a nagy változásokat, ezért mindig mindent kicsiben kezdesz és emellett bizony kitartasz de csak azért, mert határozott vagy. Egy picit zárkózott vagy, aminek az az oka, hogy gyerekként többször bántottak mentálisan. Azokat az embereket vonzod be, akik gondolkodásban közel állnak hozzád.

Te melyiket választottad?