Sophie Murfin 27 éves volt, amikor kiderült, hogy gyermeket hord a szíve alatt. A fiatal nő nagyon boldog volt és hatalmas örömmel készült élete egyik legfontosabb eseményére.

Minden a lehető legnagyobb rendben volt a várandósság huszadik hetéig. A kismama egy egyszerű kontrollvizsgálatra érkezett orvosához, ám eközben hirtelen megfagyott a levegő a rendelőben. Amikor az orvos nem szólt egy szót sem, Sophie tudta, hogy nagy baj lehet.

Hosszú percek teltek el szó nélkül, amikor az orvos közölte a lesújtó hírt. A 27 éves anyukának fel kellett keresnie egy specialistát Bristolban.

A fiatal anyuka fel is kereste az orvost, akit javasoltak számára, ott pedig fény derült a szomorú igazságra, miszerint a születendő kisbaba súlyos szívelégtelenséggel küzd. A specialista azt is elmondta a kismamának, hogy lánya, Violet nagy valószínűséggel nem fogja megélni a felnőttkort.

“Így is mindennél jobban szerettem volna anyává válni, élvezni akarta a terhességem, és az orvosok is bátorítottak, ugyanakkor hozzátették, hogy sajnos vélhetően nem sok időt tudok majd együtt tölteni a kislányommal” – mesélte Sophie, akinek kislánya a karanténidőszak alatt született meg.

A kislánynak orvosai mindössze néhányt órát jósoltak, de a ő nem adta fel. Tizenegy napon át küzdött életéért, de apró szíve végül nem bírta tovább és Violet szűk két héttel születése után végleg lehunyta szemeit.