Futótűzként terjedt el a neten az a videó, melyben egy híresebb netes celeb lehántja a bőrt az arcáról és elmeséli, hogy valójában ez történik a nőkkel minden menstruáció után.

Sajnos az internet, amennyire hasznos, annyira veszélyes is. Az embereket olyan könnyű becsapni, vagy megvezetni. A címet látva Ti is egyből elgondolkodtatok azon, hogy “Miii???”, “Ne mááár!”, “Ez komoly?”. Nem… nem az. 🙂 Igazából az egész csak egy megvezetés, mely jól mutatja, hogy milyen könnyű az embereket becsapni. Nem kell hozzá semmi, csak valami meghökkentő. A gond akkor van, amikor az egész poén táptalajra lel és még mások is becsatlakoznak a szivatásba.

Több híresség és bőrgyógyász is megosztotta a videót, ahol különféle kamu történeteket meséltek arról, hogy ők miként élték meg az első vedlésüket. Ezt egyesek még mondvacsinált egészségügyi maszlaggal is felpúderezték.

Rengeteg férfi kommentálta a videó alá, hogy ez mennyire durva és, hogy nekik erről fogalmuk sem volt.

A gond nem csak az, hogy gyorsan és könnyedén vagyunk képesek felülni egy badarságra, melyet valamelyik híresség szájából hallunk. Nagyobb gond, hogy az egész menstruációs téma még mindig valamelyest tabunak számít az emberek körébe. Jól látható, hogy a férfiak egy részének fogalma sincs arról, hogy mi zajlik le ilyenkor a nőknél. Nyilván tudják, hogy ilyenkor kedvesebbnek kell lenni és az sem baj, ha feltöltik édességgel a szekrényt, de ezen kívül érdemes kicsit utána olvasni és tisztában lenni azzal, hogy mit él át a párunk.

A videóban amúgy egy arcmaszkot szed le a nő.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!