Schobert Norbi rendkívül kényes témát boncolgatott közösségi oldalán, élő videójában: a nők és férfiak intim beállítottsága közötti különbséget magyarázta, amiből végső következtetésként azt vonta le, hogy a nők felelősek azért, ha a házasságuk tönkremegy. Természetesen rengeteg nőnél, anyánál kicsapta a biztosítékot, a kommentek pedig önmagukért beszélnek.

“A nők számára a lelki szeretet is elég az intim együttléthez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső” – fogalmazott Norbi.

“Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi vonzalma ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy az önsegítő filmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a vonzalom miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.”

Mutatjuk Norbi ominózus videóját:

Test és boldogság… Mit jelent nekem az Update termék?

Gepostet von Norbi Update LOW CARB am Sonntag, 19. Januar 2020