Egy skót szupermarketben egyszer csak megmozdult a fellépőnek használt láda.

Ha valaki Skóciát és a szellemeket emlegeti, az emberek többsége bizony kastélyokra asszociál, ugyanis a viccekben és persze a parajelenségek hívői szerint a valóságban leginkább hasonló környezetben számolnak be a megmagyarázhatatlan történésekről. Nagy valószínűséggel azonban az utolsó helyszín, ahol kísértetek felbukkanására tippelnénk, egy szupermarket lenne.

Az alábbi videó azonban egy skóciai élelmiszerboltban készült és valami megmagyarázhatatlan dolog látható rajta. Az Irvine-ban található Bourtreehill Supermarket egyik alkalmazottja, Elise megpróbál feltenni egy árut a polcra és amint fellépne a rekeszre, hogy felérje, abban a pillanatban a fellépőként használt láda egyszer csak magától odébb csúszik, az árufeltöltő/eladó hölgy pedig irgalmatlan nagyot esik.

WHEN ELISE OUR EMPLOYEE ANNOYS STACY OUR RESIDENT GHOST! STACY MOVES THE CRATE TO TEACH ELISE A LESSON.. DON'T BE FLIRTING WITH HER MAN IN THE STORE!Ooft looks like crate moved itself! Ha 👻😱Elise was fine just really sore butt.. but when we reviewed the CCTV noticed crate appears to moved without being touched.

Gepostet von Bourtreehill Supermarket am Mittwoch, 8. Januar 2020

Az üzletvezető közösségi oldalára írt posztjában “Stacyről, a helyi szellemről” mesél, akit egy flört-ügy miatt bosszantott fel Elise és ezért állt bosszút rajta. A menedzser bejegyzésében a következőt írta:

“Amikor visszanéztük a biztonsági kamera felvételeit, azt láttuk, hogy a rekesz anélkül mozdult meg, hogy bárki hozzáért volna.”