Nem a szomszédok kedvence az a 23 éves fiatal hölgy, aki miatt a lakók gyakran nem tudják élvezni otthonuk nyugalmát és csendjét, ám ez a fiatal hölgyet cseppet sem érdekli.

A szóban forgó lány, Saffy Dalencia legutóbb az internet népének fakadt ki és próbálta bizonygatni igazát, miszerint akkor sem kell visszafognia magát egy légyott alatt, ha szomszédok tucatjai utálják őt emiatt.

A lány elmondása szerint havonta legalább egy panaszt kap hangosságával kapcsolatban, emellett a lakók lenézik őt, ha személyesen összefutnak vele a lépcsőházban vagy a ház előtt, sőt, sokan még attól sem rettennek vissza, hogy sutyorogjanak a háta mögött és mutogassanak rá.

Arra is volt precedens, hogy egy újonnan a házba költözött fiatalember bekopogott hozzá, azzal a kérdéssel, hogy minden rendben van-e, mert a hangok alapján arra tippelt, hogy a lakáson belül bántalmazás folyik, sőt egyik exének édesanyja is nehezményezte a Saffy párnák közti ricsajozását, mikor az a lány lakásában vendégeskedett.
Emellett elmondása szerint mindennaposak azok a jelzések, melyek arra irányulnak, hogy a szomszédok szerint vissza kellene vennie a hangerőből.

“Van olyan, hogy a csöveken kopogtatnak, a mellettem élő hölgy pedig a falat szokta ütni, de előfordult már olyan is, hogy valakit annyira zavart a ‘zajongásom’, hogy ráfeküdt a csengőmre és nem tágított addig, míg ajtót nem nyitottam!” -árulta el őszintén a lány.

“Mit mondhatnék…Tudom, hogy néha zavarom a többi lakót, de ezt nem szándékosan csinálom, ezt hozza ki belőlem az ősi ösztön!” – folytatta a lány cseppet sem szemérmesen.

Ezután elmesélte, hogy tett kísérleteket arra, hogy csökkentse a zajhatást, de ezen próbálkozásai többnyire kudarcba fulladtak.

“Természetesen próbáltam kontrollálni magam. A légyott elején, a kezdeti fázisban még nincs szükség a hangtompításra, a ‘lényegi résznél’, a csúcshoz közelítve azonban már igen. Például megkértem az egyik partnerem, hogy tegye a kezét a számra, hogy így tompítsunk az általam kiadott hangokon. A sztori vége természetesen kudarcba fulladt, ilyen korlátok között ugyanis cseppet sem tudtam élvezni az együttlétet!” -mentegetőzött a lány.

A lány minden megpróbáltatás és a közutálat ellenére sem hajlandó elköltözni a házból, sőt zajos szerelmi életén sem kíván változtatni, döntését pedig meg is indokolta:

“Szerintem senkinek sincs joga elvenni egy nőtől a testi kontaktus élvezetét, még akkor sem, ha valaki az átlagosnál zajosabban éli meg azt. Minden nőnek, akit hasonló atrocitás ért vagy ér azt tanácsolom, hogy ne nyomja el magában a természetesen felszabaduló reakciókat, élje meg úgy gyönyörét, ahogy neki jól esik, ne fogja vissza magát! ” – mondta Saffy.

Szerinted igaza van? Vagy nincs joga mások nyugalmát ilyen szinten megkárosítani?
Írd meg véleményed kommentben!