A legtöbb ember szeretne egy kicsit kitűnni a tömegből. Kell valami, ami egyedivé tesz minket, hogy ne zuhanjunk a fásultság és az unalom gödrébe. Legyen valami, amit felmutathatunk. Ez manapság egyszerűbb is…meg nehezebb is. Egyszerűbb mert a közvélemény sokkal elfogadóbb a különcökkel szemben. Sőt! Bizonyos devianciákat képesek vagyunk sztárként ünnepelni. Ugyanakkor a különcökkel lassan Dunát lehet rekeszteni. Nem könnyű valami új és érdekes dolgot a világ elé dobni.

Egy orosz bloggernek, Šilenkova Elenának volt a leghosszabb körme. 6 évig növesztette, majd levágta és eladta. Azt álmotokban sem gondolnátok, hogy mennyit adtak a körmeiért.

Az egész sztori egy fogadással kezdődött. Két orosz nő fogadott, hogy melyiküknek lesz a leghosszabb körme. Elena körmei összesen a 150 cm hosszúak voltak és ennek köszönhetően bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe.

Elena nagyon népszerű lett. A 32 éves nő számtalan tévéműsorba kapott meghívást és a közösségi médiákban is sztárként ünnepelték.

“Szeretem a körmeimet és mindig nagyon odafigyelek rájuk. Ha valaki találkozik velem, az biztosan nem felejt el. Az emberek több ezer arcot látnak napi szinten, de egy olyan körmöt mint az enyém biztosan nem felejtenek el. Lehetetlen nem észrevenni engem…” – mesélte Elena, akit gyakran megállítanak az utcán egy közös fotó miatt.

“Az emberek különbözően reagálnak a körmeimet látva. Egyeseket megijeszt, míg mások csupán értetlenül állnak a dolog előtt. Persze vannak, akiknek tetszik és szeretnének egy közös szelfit. Na meg persze az örök kérdés, hogy mikor vágom őket le…”

A bloggernek persze számos nehézséggel kellett szembenéznie. Hogy ne károsítsa a körmeit fel kellett adnia a teniszt és az úszást is. “Minden mozdulatomat előre meg kellett terveznem. A hirtelen mozdulatok az ellenségeim. Bármelyik pillanatban letörhettem volna és akkor oda minden…Folyamatosan attól féltem, hogy éjszaka rosszul fordulok és véletlenül letöröm valamelyiket. Minden reggel pánikszerűen ellenőriztem mindet.”

Tavaly Elena úgy döntött, hogy levágja a körmeit. Ezt az instagramon jelentette be.

“Helló barátaim! Híreim vannak. Nyáron (június-július) levágom a körmömet! Ha valaki szeretne még közös fotót, amíg megvannak, az szóljon!”

2020. június 23-án vágta le végül a körmeit és az egész eljárást közzétette a Facebookon.

“Nem a pénzért vagy a hírnévért vágtam le a körmeim. Egyszerűen úgy döntöttem, hogy kell egy kis szünet és szeretnék visszatérni egy normális élethez. Hogy miért adom el őket? Jó ötletnek tűnik egy kis pénzkeresésre. A 10 körmömből egyet már eladtam több ezer dollárért.”

A nő már 5 vevőt is talált…

Jelenleg Elena kezei nagyon ápoltak. Hogy visszatér-e valaha a hosszú körmökhöz még nem tudja. Végül is egyszer már megdöntötte a rekordot…

Persze az instájára továbbra is aktívan posztolgat…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!