Bár Marcela Iglesias neve hazánkban sokaknak nem cseng ismerősen, Amerikában szinte mindenki tudja, kit takar ez a név.

Az argentin születésű, de több, mint 20 éve Los Angelesben tevékenykedő nő nem csak a szociális médiában betöltött szerepével írta be magát a köztudatba, hanem üzleti mozgalmairól, énekesi karrierjéről és állatjogi érdekérvényesítéséről is híres.
Állatvédő aktivizmusával Kalifornia államban például sikerült odáig jutnia, hogy hatására 12 törvényt alkottak meg, melyek rendkívül fontos változásokat hoztak az állatjogban.

A meghatározhatatlan korú szépség (koráról hiteles adat sehol sem található, a legtöbb helyen 34 és 43 közé tippelik) emellett büszkén magán viseli a Los Angeles-i Barbi és a Hollywood Királynője címet is, menedzseli életmód tanácsadó cégét a ‘The Plastics of Hollywood’-ot, tulajdonosa egy fitnesz eszközöket és edzésterveket forgalmazó cégnek az EdgeCrossX-nek, valamint 2017 óta vezeti személyre szabott életmódváltási és motivációs tippeket adó vállalkozását, a “Marcela útját”.

Természetesen mindemellett állandó jelleggel jelen van a közösségi média felületein, Instagram-on szép számú, 327 ezres követőtábort sikerült már összehoznia.

A temérdek plasztikai beavatkozáson átesett bombázó legújabb üzleti terve, miszerint petesejtjeit darabonként 50.000 dollárért (~15 millió forint) árulja azok számára, akik szép gyermekeket szeretnének, a nagy többség számára azonban túllépett egy határt.

Marcelat egy férfi rajongója kereste fel először ezzel a kéréssel. A nő elmondása szerint a férfi azzal érvelt döntése mellett, hogy őt és fiát elnézve biztos abban, hogy a nő petesejtjei hozzásegíthetik ahhoz, hogy születendő gyermeke biztosan szemrevaló legyen és ez neki megér bármennyi pénzt.

Bár az említett férfivel a ‘biznisz’ valamilyen okból kifolyólag nem jött létre, Marcela több helyen is azt nyilatkozta, hogy benne lenne egy ilyen üzletben, ha rendesen megfizetik érte, hiszen ezzel ő is és a petesejtet kapó másik fél is csak jól járhat.

A nő leszögezte, hogyha családjában vagy rokonságában lenne szükség effajta segítségre, azt természetesen ingyen vállalná, ám idegeneknek is szívesen segít, egy kis ellenszolgáltatásért cserében, amit 50.000 dollár/petesejt-re árazott be.

Marcela azt állítja, hogy nem a pénz, hanem a segítségnyújtás motiválja, hisz cégei és ingatlanügyletei rendkívül jövedelmezőek, és nem érti, hogy mi a problémája ezzel az egésszel a nagyközönségnek.

Neked mi a véleményed?
Belemennél egy ilyen ‘üzletbe’?

Írd meg véleményed nekünk kommentben és ha tetszett a cikkünk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!