Rengeteg cikk foglalkozott már azzal, hogy feltárja, mekkora ereje is van valójában a sminknek és a különböző szépészeti beavatkozásoknak. Alábbi írásunk főszereplője azonban minden eddiginél nagyobbat robbantott videójával.

Cikkünk főszereplője, a 34 éves Alicia négy gyermek édesanyja, fogainak romlásáért terhességei tehetőek felelőssé, melyeknek következtében a fogszuvasodás mértéke már akkora volt, hogy nem volt más lehetősége, minthogy úgynevezett ‘kivehetős’ műfogsort csináltasson magának.

A nő, annak ellenére, hogy szinte senki sem veszi észre protkóját, mozgalmat indított a TikTok-on, ahol arra ösztönzi sorstársait, hogy ne féljenek beszélni ezen problémájukról, nyugodtan vállalják fel azt; ne legyen többé szégyellnivaló dolog az, ha valakiből ennyit vesz ki a terhessége.

Alicia Tiktok fiókján rengeteg videóban mutatja meg magát fogakkal és anélkül is, sőt, gyakran osztja meg teljes rutinját, ami a hajmosástól a sminkelésen át az öltözékig szinte mindent magában foglal.

Legutóbbi feltöltésében sem volt rest kendőzetlenül az arcába vágni az igazságot követőinek.
Videóját közvetlenül zuhanyzás után, vizes hajjal, fogbehelyezés előtt kezdte el forgatni, melyben nem csak bőrhibái, hanem sprőd haja is látszott.

@princxssglitterhead

😱THANK YOU FOR ONE MILLION🥳#onemillionfollowers #bucketlist #toothlessprincess #toothlesstiktokcatfish #withorwithout #noteeth #witnessme#transform

♬ Celebrate the Good Times – Mason

A videó végére a sminknek, póthajnak, a fogaknak és műszempilláknak köszönhetően azonban a 34 éves anyuka igazi bombanővé változtatta magát, ami nem mindenkiben keltett jó érzéseket.

A TikTok-on princxssglitterhead néven szereplő, 1,3 millió követővel rendelkező nő sok férfinál verte ki a biztosítékot.
A férfiak azt nehezményezik, hogy az ilyen praktikáknak köszönhetően rengeteg nő teljesen másképp néz ki valójában, mint amilyenné változtatja magát; sokan addig mentek, hogy nemes egyszerűséggel azt kiáltják, illegálisnak kéne lennie az effajta és ilyen mértékű átváltozásoknak.

Szerinted sem helyes ennyire ‘feljavítani’ a valódi külsőt? Vagy rendben van ez?
Várjuk véleményed kommentben!