Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella 2001. július másodikán született. Édesapja Hunyadi László, operaénekes. Donatella már 19 éves és ősztől egyetemre jár. A Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karán folytatja tanulmányait, ahol magánéneket tanul. Budapestet is választhatta volna, ugyanezen a szakon, ám ő mégis Szegedre ment. A tanév megkezdése elmondta, nehéz lesz az elválás édesanyjától, biztosan elsírja majd magát, amikor búcsúzni kell.

“Vegyes érzelmek vannak bennem. Nehéz, de el kell engedni, az ő érdekeit kell nézni és tanulni megy. Szó nincs arról, hogy elköltözik, mert minden hétvégén feljön. Ez az élet rendje, de a nagy szeretet megmarad. Együtt járunk operába, színházba, közös programokat csinálunk, együtt járunk nyaralni. Abszolút nem úgy élem ezt meg, hogy most eltávolodna tőlem. Sőt. talán még jobban megerősödik ez az érzelmi kötődés. Biztos, hogy elsírom majd magam, amikor el kell válni, mert nagyon érzelmes vagyok, de ez az élet rendje” – nyilatkozta két hónapja Kiszel Tünde.

“Ingázni fogok Szeged és Budapest között, az órarendemet úgy állítottam be, hogy a lehető legkevesebb időt legyek majd lent. Nyilván bent legyek minden órán, tehát ne hiányozzak, de be tudtam úgy osztani, hogy három-négy napot legyek Szegeden, és utána jövök vissza Budapestre” – mondta Donatella.

Donatella neve mindenki számára ismerős, sőt, édesanyja oldalán többször szerepelt a tévében és részt vett a fotózásokon is. Kiszel Tünde lánya idén nyáron töltötte be a 19. életévét, külön költözött édesanyjától és modellkarrierje szépen ível felfelé.

A fiatal lányra még Kajdi Csaba figyelt fel, de nem ő a menedzsere. Donatella már évek óta dolgozik modellként, ruhákat és sminkhez kapcsolódó termékeket népszerűsít. Nemrégiben az olasz Vogue magazinban is szerepelt.

Elfoglaltságai, a munka és az iskola mellett nagy hangsúlyt fektet az egészséges táplálkozásra és az edzésre is. Alakja ennek köszönhetően kifogástalan és vékonyabb, mint eddig bármikor.

Te mit szólsz hozzá?