Valljuk be, nem ez az első eset, hogy olyan dologról hallunk, hogy egy-egy élelmiszeripari termékben valami legkevésbé sem odaillő dologra lelnek a gyanútlan vásárlók.

Pár éve békát találtak egy jó hírű cég csemegeuborkái közt az üvegben, de cikkeztünk már croissantba sütött csavarról, elpusztult rovarokat tartalmazó chipsről is, sőt, még olyan kenyérről is, amibe egy egész egeret sikerült beledolgozni a péknek.

A bemutatott eset azonban egy újabb, meghökkentő példa arra, hogy mi minden IS lehet egy termékben, amire biztosan állítom, hogy senki sem számít!

Egy egyéves kislány anyukája vaníliafagyit vásárolt otthonra, ahogy ezt sokszor tette, hiszen egy éves gyermeke él-hal a hűsítő desszertért, ám ahogy a fagylalt egyre csak fogyott, valami különleges, oda nem illő dolgot vélt felfedezni annak dobozában.

Az ominózus napon, az angliai Nottinghamben élő anyuka sokadszorra a város Tescojában vásárolta meg a jól megszokott vaníliafagylaltját, majd a nap folyamán egy éves kislányával ettek is abból.
Pár kanállal később azonban a fagylalthoz egyáltalán nem hasonlító idegen dologba futottak bele.

Az első pillanatban még nem is sejtették, hogy mihez is van ‘szerencséjük’, ám egy kis vizsgálódás és gondolkodás után félelmük beigazolódott, a vaníliafagylaltban egy jókora csirkehúshoz (vagy halhoz?) hasonlító dolgot fedeztek fel.

A dolog olyannyira felháborította a családot, hogy az esetet elszenvedő anyuka testvére kétségbeesésében a Tesco Facebook oldalán tett reklamációt, rettentő idegesen kérte számon a multit.

A cég természetesen válaszolt a károsultaknak. Többszöri bocsánatkérésük és a termék árának visszatérítése mellett arra kérte a család tagjait, hogy a ‘fagylalt’ maradékát vigyék be a hozzájuk legközelebb eső Tesco áruházba, hogy kivizsgálhassák, hogy pontosan mi az az idegen anyag ami a fagylaltba került, és megkereshessék a történtekért felelősöket.

Ezek után ti szívesen ennétek a cég fagylaltjaiból?
Írjátok meg véleményeteket kommentben!