kézzel készített festményei miatt nevette ki az egész világ ezt a gyönyörű modellt, aki megelégelve egy összevágott videóval vág vissza mindenkinek Instagramon. A hölgyet egyébként Dr. Cristina Szeifertnek hívják, aki állítása szerint elég sok oldalú és széles körben mozog. A mindenhez értő insta modell valójában pszichológus, de ezen kívül életmód tanácsadóként, vállalkozóként és festőként is tevékenykedik, sőt még blogot is ír. Cristina nem gondolta volna, de festményei miatt vált annyira ismertté, amit egy nagyon kedves rajongónak köszönhet. Az illető kiszúrt valami egészen furát a lány képein, amit természetesen nem bírt ki, hogy ne osszon meg mindenkivel.

Le kell szögeznünk, hogy Christina egy nagyon gyönyörű, fiatal nő, aki bizonyára tehetséges egy-két dologban, de nem mindenben. De, jobb lesz, ha helyettünk inkább a képek beszélnek.

Ezt a képet 2018. július 29-én tette közzé Instagram oldalán Christina, aki egy nagyon szép, testhez simuló zöld ruhában festeget. Ha nem láttuk volna a következő képet, akkor nem is lett volna ezzel a fotóval semmi gond.

Ezt a fotót már 2018. október 7-én töltötte fel az Instagramra, ahol egy újabb általa készült festmény látható, ám a képen valami nem stimmel.

Ha a fent említett két kép nem lett volna elegendő, akkor bemutatjuk ezt a 2019. február 17-én készült fotót, amin más szembetűnő a hiba. Na kiszúrtad már, hogy mi hibádzik a képen vagy segítsünk? Szerintetek a kezében lévő palettával minden oké?

Nos, ha nem vetted volna észre a bibit, a fotókon, akkor segítünk egy kicsit. Összemontázsoltuk nektek a fent látható három képet, és bekarikáztuk rajta a lényeget. Ahogy látszik a palettán lévő színek, de többnyire a vörös színűn lehet észrevenni, szinte semmit sem változtak egy év leforgás alatt. Meg kell hagynunk így tényleg elég takarékosan lehet festeni.

Miután Christina megtudta, hogy mit tett vele az egyik követője, úgy döntött, hogy egy részekre bontott videóval vág vissza neki is, és azoknak is, akik elhitték, hogy nem ő készítette a képeket. Tény és való, hogy valamicskét festeget, de mi például szívesen megnéztük volna, ennek a remek festménynek az elkészítését élőben, vagy vágások nélkül úgy, hogy végig Christina és a rajz van videózva.

Ha jól megfigyelitek a rajzolásnál, és a festés kezdeti fázisaiban szinte úgy videózzák az egészet, hogy Christina keze és körmei ne látszódjanak rajta. Ez egy kicsit gyanús nem?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristina Szeifert (@cristinaszeifert) által megosztott bejegyzés,

Christina azzal is megpróbálta megvédeni magát, hogy a palettája nincs mindig nála, ezért néznek ki így a festékek rajta. Ha el kell utaznia, akkor nem viszi magával, hanem üvegből dolgozik. Akárhogy is, még mindig azt állítja, hogy a festményeket ő maga készíti.

Ti mit gondoltok erről?