Istenes Bence és Csobot Adél a 2012-es X-faktor műsor forgatása alatt ismerték meg egymást, szerelmük már több, mint 8 éve tart, annak ellenére, hogy azt számos hullámvölgy kísérte.

A két gyermeket nevelő sztárpár már több szakításon is túl van, de újra és újra egymáshoz vezeti őket az élet.
Kapcsolatukról mindig őszintén nyilatkoznak, nem tagadják, nekik is van bőven problémájuk, ugyanúgy, mint minden hétköznapi embernek.

A páros magánéletébe alig egy héttel ezelőtt nyert nagyobb betekintést a publikum, amikor Friderikusz Sándor új műsorában, az Életünk történetében vallottak őszintén mélypontjaikról, nehézségeikről és a szerelmükről.

Még le sem csillapodtak az adás utáni kedélyek, Istenes Bence ismét megkérdőjelezhető kijelentéseket tett a napokban újraindított IstenEst című vlogjában a Youtubeon.

Az újból felélesztett műsor adásában több témát is feszegettek a szereplők -Marics Péter, Fluor Tomi, Járai Máté és Istenes Bence-, aztán a téma a monogámiára terelődött.

Bencének ekkor sikerült jó pár olyan kijelentést tennie, ami több embert is meghökkentett:

“34 éves fejjel ma azt gondolom, ez nagyon nehéz. Ez valamiért rosszul van kitalálva, mert nem működik a monogámia szerintem, nem így vagyunk kódolva mi, emberek, azt gondolom. Mi nyolc éve vagyunk együtt. Nem tudsz nyolc év után úgy hozzányúlni a párodhoz, mint ahogyan az első érintkezésekkor, az első hetekben vagy akár az első években. Képtelen vagy úgy megsimogatni, nem tudod úgy kicsalni azt az érzést belőle, nem érzed többé ugyanazt, mint amikor szerelmes vagy, amikor még izgulsz.” -vélekedett Istenes, majd azt is hozzátette, hogy azt azonban képtelen lenne elviselni, ha Adél mással is találkozgatna.

Nagy meglepetésre ezek után elárulta, hogy ez a téma már kapcsolatuk során előkerült és meg is próbáltak beszélni róla:

“Erről beszélgetünk őszintén Adéllal és ez egy kapcsolat igazi mélysége. Ő ugyanúgy elmondja, hogy vágyik arra az érzésre, amikor egy fiú úgy mosolyog rá és ő úgy mosolyog vissza, hogy az ember érez valamit a hasában. Ezt már nem érezni egy hosszú kapcsolatban, de attól ugyanúgy van egy lelki kötődésünk, megtaláltuk a társunkat. Csak úgy gondolom, ez a rendszer a mai világban már nem így működik” – osztotta meg a közönséggel.

A témához természetesen Csobot Adél is hozzászólt, aki a következő módon reagált férje szavaira:

“Az élet pont attól szép, hogy mindannyian máshogy vélekedünk a monogámiáról. Van, aki hisz benne, de vannak, akik nem tudják egy emberrel leélni az életüket. Abban biztos vagyok, hogy minden kapcsolatban eljön az a pont, amikor rádöbbenünk arra, hogy már nincs meg az a kezdeti izgalom, a kis kiszámíthatatlanság. Viszont az, hogy a mi kapcsolatunkban ennek mi lesz a megoldása, legyen a mi titkunk!” – nyilatkozott sejtelmesen.

A témakör meglehetősen provokatív és megosztó, ennek ellenére kérünk, hogy oszd meg te is a véleményed azzal kapcsolatban.