Minden ember szeretné megtapasztalni a tökéletesen harmonikus párkapcsolat örömeit. Ki ne akarna egy olyan társhoz hazamenni, aki biztonságot nyújt számára, aki a legrosszabb pillanataiban is vigaszt nyújt, aki a legnagyobb boldogságban is vele együtt örül…stb. Ezt minden embernek meg kellene tapasztalni legalább egyszer az életben. Persze ehhez egy tökéletes társra van szükség, és egyesek úgy gondolják, hogy bizony létezik az a bizonyos nagy Ő valahol a világban csak rá kell bukkanni. Lehetséges, hogy pont szöges ellentéte lesz az ő habitusuknak, de ez nem minden esetben jelent rosszat, hisz ahogy a mondás is tartja “Az ellentétek vonzzák egymást”. Tudjuk, hogy sokan nem hisznek az ezotériában, de több bizonyíték is van, hogy egyes csillagjegyek párosítása akár a tökéletes kapcsolat kialakulását is eredményezheti. Most megmutatjuk melyek azok a párok, melyek a legjobban passzolnak egymáshoz.

1, Halak – Szűz páros

A Halak jegyben született emberek általában kiengedik magukból az érzelmeket, míg a Szüzek inkább magukba fojtják. Előbbiek képesek megmutatni a Szüzeknek azt, hogyan éljék meg és adják ki magukból érzelmeiket legyen az jó vagy rossz. A Halak kiegyensúlyozottsága, biztonsága teszi lehetővé azt, hogy a Szűz is stabil legyen. Ők az a páros, akik gyakorlatilag mindenről képesek beszélgetni, még a legkellemetlenebb dolgokról is halál nyugodtan társalognak. Amiben különböznek az az életvitel. A Szűz jegyben születettek szeretnek mindent megtervezni, előre kigondolni, ennek tükrében törekszenek is, hogy mielőbb meg tudják valósítani álmaikat, céljaikat. A Halak inkább spontán, ő az a típus, aki azt mondja: “Majd lesz valami.” A Szűz viszont meg tudja neki tanítani azt, hogyan járjon el, ha döntés elé kényszerül. Nagy köztük az összhang, mert a föld és víz jegyek tökéletesen kiegészítik egymást.

2, Kos – Mérleg páros

A Mérleg jegyben született személyek a kiegyensúlyozottságukról híresek, míg a Kosok a fafejűségükről. A Mérlegek nagyon megfontolt személyek, akik először jó alaposan végiggondolják a dolgokat, mielőtt megszólalnának. Nos a Kosok nem ilyenek, viszont előbbiek meg tudják nekik tanítani, hogy ezzel is elkerüljék a konfrontációt. A Kosok nagyon vehemensek, nem viselik jól az igazságtalanságot és ezt nem félnek ki is hangsúlyozni. A Mérlegek imádják bennük ezt, hiszen nem hagyják annyiban a dolgokat, hanem kiállnak magukért. Viszont nemcsak a Mérlegek taníthatnak valamit a Kosoknak, hanem fordítva is. Például hogyan állítson fel egy prioritási listát. A tűz és a levegő jegyei nagyszerű párost alkotnak, mert együttes erővel veszik fel a harcot a problémákkal.

3, Bak – Rák páros

Hasonlóak, mint a Halak-Szűz páros, hiszen ők is víz-föld jegyűek. A Rákok a víz a Bakok pedig a föld jegyhez tartoznak. Ők is szuperül kiegészítik egymást, mert egyik a másik hiányosságát próbálja javítani, és eközben semmilyen probléma nem merül fel, sőt hálásak egymásnak a segítségért. Talán az egyik legkiegyensúlyozottabb páros egyike. A Bakok odáig vannak a Rák jegyűek empatikusságáért, és érzelmi megnyilvánulásaiért ezért is csodálják őket, amennyiszer tudják. A Rák viszont élvezi, hogy a Bak biztonságot, melegséget és meghittséget biztosít, így nem kell tartania a váratlan dolgoktól. Nem félnek megmutatni egymásnak mély érzelmeiket.

4, Bika – Skorpió páros

Ők a legerősebb páros mind közül, hisz mindketten iszonyatosan temperamentumosak és célorientáltak. Mindegyik határozott és erős energiákat bocsát ki magából, s törekszenek arra, hogy az élet minden egyes percét megéljék. A Bikák nagyon maximalisták, törekszenek arra, hogy a legjobbat hozzák ki magukból és a legjobban teljesítsenek. A Skorpiók viszont imádják a hatalmat és azt, hogyha azt kamatoztathatják is. Mivel mindkét jegy szeret dolgozni és remekül is végzik munkájukat szuperül kiegészítik egymást. Fontos számukra a saját tulajdonuk, ami egyfajta biztonságérzetet ad számukra. A két jegy egymásnak tökéletesen kinyilvánítja az érzelmeit, amivel ők teljesen meg vannak elégedve.