Sylvain Helaine-t úgy szokás becézni, hogy “Freaky Hoody“. Mondhatni ez a művészneve. Jelenleg 35 éves és nyolc évvel ezelőtt kezdett el tetkókat csináltatni. A tetoválás szerelmesei közt sztárnak számít, nem mellesleg Franciaország legtetováltabb embere.

Egy másik beceneve is van. Mr. Snake (azaz Mr. kígyó). Sok dolgot nem néznénk ki ebből a paliból. Legfőképpen azt nem, hogy nappal egy általános iskolai tanár Párizs külvárosában.

27 évesen csináltatta az első tetoválását, aztán egyik követte a másikat. A férfi mára 35.000 fontot (15 millió forintot) költött tetkókra.

Tanári szakmájában a gyerekekkel semmi problémája nem volt, ellenben a szülők kezdetben nagyon hadakoztak a személye ellen. Levelet küldtek a hatóságoknak róla készült képekkel, de a szervek végül semmi kivetni valót nem találtak az ellen, hogy miért ne taníthatna. Egyszer sikerült pár hétre felfüggeszteni az állásából, ugyanis az egyik gyerek nagyon megijedt tőle.

A tanításon kívül modellkedéssel és stand up humoristaként is tevékenykedik. Több filmben és sorozatban is szerepelt már. Egyszer még a Mátrix című film rendezőjével is találkozhatott.

Mivel a tetkói szépen lassan kifakulnak, úgy döntött, hogy ideje egy második réteget is felvarrni. Nem tudja saját maga finanszírozni, így létrehozott egy oldalt, ahol támogatásokat lehet küldeni neki.

“Hé, itt Sylvain, más néven FreakyHoody! Az egész testemet tetoválások borítják tetőtől talpig. De ezt már úgyis tudod. Az első réteg már kezd kopni, úgyhogy kezdem a másodikat. Minden összegyűjtött euró ebben segít. Minél többet adsz, annál hamarabb kezdhetünk. Neked 1 Euró szinte semmi, de 5-600 ember eseténél már a teljes folyamat finanszírozva lenne…” – áll a fickó weboldalán.

Az instagram-on is van pár követője. Modell, tanár és eladóként a teljes netto vagyona 60 millió forint körül van.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!