Most a modern világban mindenről képeket készítünk úton-útfélen. Általában személyes jellegű emlékeket próbálunk a kamera által megörökíteni, hogy majd visszanézhessük 10-20 vagy akár 30 év múlva. Viszont ezek a fotók még egy dologra jók, hogy az idő múlását lássuk és megértsük. A mostani cikkünkben olyan jellegű fotókat hoztunk el, mely a legtökéletesebben mutatja be, hogy az idő a legnagyobb úr a világon.

1, A szüleim a házassági évfordulójuk alkalmából újra elkészítették az esküvői képüket a tengerparton naplementénél. A legszebb, hogy mindkettejükre jó volt még az esküvői ruhájuk.

2, A gyerekek olyan gyorsan felnőnek. Olyan, mintha csak tegnap tartottam volna a karjaimban pólyásként.

3, A családommal ugyanazon a helyen készítettünk képet, mint 1999-ben. Ha jól megnézitek a képet a bal oldalin még láthatók a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyai.

4, Hogy repül az idő az egyik pillanatban még hat hetes a másikban meg már hat hónapos.

5, 2012 óta minden egyes évben készítünk egy csoportképet és az azelőtti évben készültek bekeretezve vannak a kezünkben. Szerintem hatalmasat változtunk.

6, Csupán néhány év és 130 centiméter különbség van a két kép között.

7, Annak ellenére, hogy jó sok év telt el a barátnőmmel még mindig ugyanolyan jóban vagyunk, mint anno. Ez a karácsonyi kép is bizonyítja. Egyébként nagyon sokat változtunk.

8, A két kép között 17 év telt el. A bal oldali a megismerkedésünk napján készült a jobb oldali pedig az esküvőnk után.

9, Az esküvőnk napján eldöntöttünk a párommal, hogy minden évben készítünk egy közös képet a házassági évfordulónk alkalmából, hogy lássuk mennyit változtunk. 2013-ban kezdtük el most itt tartunk.

10, Mintha csak tegnap lett volna, hogy elhoztuk ezt kis picit és most nézzétek meg mekkora.

11, Amikor megkaptam a kiscicámat, akkora volt mint egy kazetta, most pedig konkrétan az összes kazettát beteríti.

12, Amikor elhoztuk a kiskutyánkat akkor alig volt nagyobb, mint egy gombolyag. Most pedig néhány év elteltével milyen nagyra nőtt.

13, Apám visszament a szülőházához csak azért, hogy újra fotóztassa a gyerekkori képét. Ilyenre sikeredett:

14, A kiskutyánk a TV alatti állványnál találta meg a kis helyét. Egy évre rá már nem fért el olyan kényelmesen.

15, A bal oldali képen a dédnagymamám van a jobb oldalin pedig én. Ugyanazon a helyen készítettünk képet csak 89 év különbséggel.

16, A bal oldali képen még nagy ártatlan tekintete van de a jobb oldalin már elég komoly és markáns.

17, A nagypapám egyszer csak úgy döntött, hogy felveszi a régi katonai egyenruháját és ugyanúgy lefotóztatja magát, mint 19 évesen.

18, Az idő múlásával csak egy valami maradt örök, a játékával való szoros barátsága.

19, A kedvesemmel még általános iskolában ismerkedtem meg, középiskolában bál király és királynő voltunk, most pedig egy újabb mérföldkőhöz éreztünk, mert az első gyermekünket várjuk.

20, Ennek a testvérpárnak el kellett hagynia 1986-ban Pripjaty városát az atomrobbanás miatt. Évekkel később visszatértek, hogy régi játékuknál csinálhassanak újabb képet.

Ti is szoktatok ilyen fotókat csinálni?