Többször írtunk már arról, hogy az Instagramra általában olyan képek kerülnek fel, melyek nem minden esetben tükrözik a valóságot. Ilyen például, mikor a modellekről képek kerülnek fel. Tudjuk, hogy egy manökennek, illetve egy hírességnek mindig kifogástalan megjelenésűnek kell lennie, de nézzünk végre szembe a valósággal. Ők is csak emberek és nekik is vannak tökéletlenségeik, csak az ő hátuk mögött egy komplett csapat áll, akik gyakorlatilag minden percben ellenőrzik a kinézetüket. Ám, ha a paparazzik által készített képeket nézzük meg, láthatjuk, hogy nekik is vannak pattanásaik, ráncaik, karikás szemük, narancsbőrük és még sorolhatnám.

Mivel az emberek java része ezeket látja, ezért nem csoda, hogy ők is tökéletes képeket akarnak feltölteni, a kifogástalan életükről, testalkatukról, ruháikról, hajukról… stb. Ez szinte már átcsapott egyfajta versengésbe, ahol azt kell megmutatni kinek “tökéletesebb” az élete. Nos, ezt egy fitneszedző megelégelte, és úgy döntött megmutatja a világnak, hogy valójában mi a különbség az internetre feltöltött képek és a valóság között.

Anna Victoria egy olyan fitneszedző, aki nem volt tökéletes alkattal megáldva, de úgy döntött, hogy szakít régi szokásaival és az egészséges élet útjára lép. Jelenleg több, mint egy millióan követik Instagramját, ahol minden egyes nap ösztönzi azokat a nőket, akik nincsenek megelégedve saját megjelenésükkel. Nemrég azonban lerántotta saját magáról is a leplet, és megmutatta, hogy minden csak nézőpont kérdése. Egy olyan fotót töltött fel, aminek az egyik felén egy jól beállított pózban, fényben fotózkodik, a másikban pedig úgy fest, mint ahogy mindig is szokott.

Anna elmondta, hogy azért döntött amellett, hogy tökéletlenségeit felfedi az egész világnak, mert nagyon sok helyen azt olvasta, hogy a nők nagy része nincs megelégedve a megjelenésével. A fitneszlady viszont bebizonyította, hogy neki is van narancsbőre, hurkái a hasán, és egyéb bőrhibái. Úgy gondolja, hogy az embernek el kell fogadni magát a hibáival együtt is, mert csak így érheti el, hogy boldog legyen.

Ti mit gondoltok létezik tökéletes ember?